Varingskollen

När brukar det vara åkbart på Varingskollen och Tyrvann? När öppnar parken?

Etter at Varingskollen fikk barnebakke m/snev av park, har de satset på å åpne denne tidlig og utsatt åpning av den store bakken, dvs. Olaløypa. Så lenge du ikke driver mad park, er barnebakken totalt ubrukelig. Dermed er man prisgitt været. De senere sesongene tror jeg ikke det har vært drift i Olaløypa før over nyttår. Dette er veldig synd, for Olaløypa er osloområdets klart beste bakke (faktisk godkjent SL-trasé!). Man må til Norefjell for å finne noe bedre.

Foreslår at alle som kan, maser på Varing om å legge maks kunstsnø i Ola så tidlig som mulig, og at man stiller opp i bakken slik at de får igjen for strevet. Go Varing, GO!!!

folket vil ha park, og varingskollen gir oss det... vil du kjøre slalom kan du godt dra til norefjell for min del...

Synes det er dødsbra at kollen satser på å åpne parken tidligst mulig! Parken var dødsfet i fjor og jeg har hørt rykter om forbedring!! De åpner når det blir kaldt nok til å produsere snø, som vanlig i begynnelsen av desember..

Ola løypa er et helv.. å få lagt fullt med kunstsnø. (Den er vel også GS godkjent forøvrig?) Så det er ikke rart de prioriterer i bunnen. En viktigere sak er at de slutter å preppe Kariløypa for godt !! Jeg vet ikke om noe mer deprimerende enn å komme der søndagsmorgenen (Etter at du seff. var der lørdagsmorgenen og fråtset i pow) og nattens halvmeter ligger der, og hjertet gjør dobbbbeltslag av forventning. Du var der en halvtime før heisen åpnet bare for sikkerhets skyld, og fikk komme opp før. Når du går av heisen er du i trance og.....jajaja dere vet.......FOR så å finne ut at en fordømt preppeidiot har kjørt opp hele bakken ! Aaarghhh. Vel.. skogskjøringen er helt topp den så jeg overlever smile

det værste er all den puddersnøen som lavet ned i fjor og lå i veien for alle railene, boksene og de andre jibsene.

helvetes pudderhunder. kan dere ikke gå et annet sted så vi får ha våre jibs i fred.

..ja ikke sant....Forøvrig må dere lenger enn Norefjell for å finne noe bedre.

Helt korrekt som antydet ovenfor: det er pudderhundene som er ansvarlige for puddersnøen. Vi skal nå pudre Varingskollen så alle rail og hopp drukner så jævlig at dere forbanne parknisser på bruke snorkel for å finne igjen dustestashet deres.

 
Annonse
Annonse
Annonse