Valg av sekk.

Jeg skal ha meg ny sekk tiul bursdagen, men sliter med hva jeg skal velge. Sekken skal brukes til litt helgeturer rundt på reiser i tillegg til på toppturer.
Finnes det i det hele tatt en sekk som kan brukes til begge disse tingene? Hvilket volum bør jeg i såfall ha? Har tenkt på litt over 40l. Er dette for lite eller passelig? Viktig for meg at sekken er god og bære og er fungerer godt. Pluss hvis den har muligheter for feste av bla ski. Noen som har noen konkrete anbefalinger?

Har en på tilbud nå.. Sjekk ut den!smile

http://www.vpg.no/eshop/pub/engine.php?id=953

Den ble jeg nysgjerrig på. Ser ut som en fin sekk.
Noen som vet om et sted i Oslo der man kan se og prøve den?

Det må være mulig å få tak i sekken i bergen, og det hadde vært en fordel å prøvd den først.. noen som vet hvor eller har andre forslag? Har noen forresten prøvd dynafit sekken?

Dytter opp denne litt og ser om det hjelper.

Noen flere som har noen ambefalinger??

Milo luka 42L.
Flott teknisk sekk fra MILO. Polsk merke som er utviklet av noen av de bedre klatrerne i Polen. tror du får tak i den på www.sporton.no

Hei,
Kjøpt meg nettopp Black Diamond Revelation 45. Brukte den til toppturer i påsken og den funket meget godt. Greit å feste skiene (festes i en A), god plass og behagelig å ha på ryggen. Det eneste dumme er at man må bruke fantasien litt hvis man vil feste liggeunderlag, sovepose og andre ting på utsiden av sekken. Har også en liten åpning i ryggen som kan være praktisk å ha.

Btw de selger den på sportsnett.no og ute butikkene i trondheim og bergen hvertfall.

K-K

Bratt.no har bra pris på revelationsekken. 45 literen funker bra for meg. Bruker den til det meste

Jeg anbefaler deg sterkt å prøve sekken først! Jeg har også hørt mye bra om BD revelations.
Dra til en butikk som har den inne (beste tipset i Bergen er ute.no nede på korkirkealmenningen). Platou kan også skaffe BD utstyr, men påregn noe ventetid. Alle sekker kjennes gode ut når de er tomme på ryggen. Last den opp med det som vil være typisk bruksvekt (5-7 kg?) stram til alle reimer sånn at den sitter,og gå rundt med den en stund.

Hva med Black Diamond Borea 45liter?? Noen som har erfaringer med denne?

 
Annonse
Annonse
Annonse