Val d"isere i april

Er det noen her som har peiling på om det vanligvis er noe særlig bra forhold i Val d"isere i midten av april, eller er det litt sent å dra?

Umulig å forutsi - selv for folk med erfaring i området. Det blir antakelig rene sommerskiforholdene, men så høyt KAN det jo også snø godt utpå våren. Tror imidlertid det er større fare for råtten snø eller lite snø...

Alt kommer an på hvor mye det snør fremover mot avreise, så bestill i såfall sent! Kjipt å bestille nå - hvis det ikke kommer mer snø denne sesongen...

Hør evt. med turistkontoret: info@valdisere.com

Var i Val d"Isere i nesten hele april for to år siden, den siste pudderkjøringa jeg gjorde var rund 25. april. Fikk kjørt mye pudder den måneden, men krever at man vet hvor man skal, og at man er villig til å gå litt. Finnes mange norsider fra topper på 3000+ som er lett tilgjengelig med litt gange. Prat med sesongerene, kjøp kart og lykke til.

Var der første helgen i april i 2002. Det hadde kommet 40 cm nyssnø dagen før.
Og det var mye snø i fjellet. Vi kjørte i pudder i tre dager, og det var bra helt ned til byen. Alle heiser gikk. Fra toppbreen og ned til fornet var det toppforhold og det samme fra Grand Motte og ned til Tignes.

 
Annonse
Annonse
Annonse