Vært i Singapore?

Skal reise til Australia til sommeren for å studere, og skal mellomlande i Singapore på veien ned.. Tenke derfor å bli der i 4- 5 dager. Noen gode reisetips om fine steder å besøke eller andre ting som er verdt å få med seg?

Helt annerledes zoologisk hage - intergrert i naturen, og ikke masse dyr inngjerdet. Du må faktisk se etter dyrene selv, de er litt her og der. Anbefales!!!!

Jeg har bodd i singapore i 5 år.
Du må besøke som sagt over singapore zoo og night park eller no. husker ikke hva det heter.
når det gjelder mat: Besøk East Coast. masse lokale restauranter som ligger ved stranden. smak det som heter black pepper crab og chilli crab. anbefales på det sterkeste.
Ta også en kveld på Boat quay. veldig mange restauranter der og.

ta deg en runde golf. Veldig mange fine golfbaner der.
Ta å send meg en mail på mariusthorvildsen@gmail.com hvis det er noe mer du lurer påwink

Marius

Men ikke spesielt kult som feriested, det er bare drit kult å bo der. Så du bør prøve å få med deg noe annet enn de vanlige attraksjonene der nede. Husk at Singapore er et land som bare er 50 år gammelt ca, før det var hele greia en stor sump. Så de har absolutt ingen naturlige attraksjoner, alt er kunstig.

Det du bør gjøre:
- Stikk gjerne på noen kjøpesenter utenfor Orchard road der alle er, f.ex Suntec City mall.

- Det er en kunstig snøhall der, små utfordringer men ganske sprøtt (http://www.snowcity.com.sg/)

- Stikk over grensen til Malaysia i nord, det er en liten taxi tur unna eller T-bane (tror stoppet heter Woodlands). Sjekk hvor anderledes det er straks du kommer over grensen, dessuten er det billige DVDer der.

- Hvis du skal sjekke utelivet anbefaler jeg:
Zakout
Velvet underground (min favoritt)
China jump (ligger i chimes bygningen, gammel kirke)

- Du MÅ sjekke baren i toppen av gamle SWISS hotell, den gir en fantastisk utsikt over hele byen samtidig som baren er stilig.

- Du må prøve å spise på de lokale food courtsene, mest kjent er antagelig newton circus.

- Hvis du vil ha masseturisme og bading bør du dra til Sentosa island, den er helt kunstig hele øya. Pass på at du treffer riktig strand, det finnes egne strender for ungdom som er full av strandvolley baner, barer og musikk

- Som han ovenfor sier, besøk boat quay og clark quay langs vannet, da er du midt i skyline og masse liv!

- Pluss masse mer moro!

TOS

å dra i sjømannskirka å få deg litt vaffler og melkesjokolade..

Jeg skal til singapore i påsken, og har vært der en del ganger før. Det er stortsett byliv det går i, men ganske mye kulturelt til tross for at byen er såpass ny. Men liker du shopping er singapore genialt! Også selfølgelig det de har nevnt ovenfor, spesielt zoo. Du kan velge om du vil gå rundt selv, men det er på begrensede områder, eller ta en "guidebuss".
Det er definitivt verdt å dra dit...

for gode rådwink
mvh christian

 
Annonse
Annonse
Annonse