Vær og føre i St-Anton?

Hei.
Noen som har en update på hvordan det ligger an med pudderforhold og vær i St-Anton? Har vært litt skeptisk i det siste mtp værmeldinger og temperaturer der nede
Vi er et følge på 5 pudderhunder som reiser nedover på søndag, satser uansett på uforglemmelig tur..

Er i St. Anton nå, og kan si at all heisbasert skikjøring er sporet opp. Ellers har det vært litt mildt om dagen og kaldt om nettene så det blir enten ett tynt lag med skare eller ganske tung snø utover dagen og lenger ned. Har ikke noe info om hvordan det er med toppturer og heliski.

Men på starten av denne uken så hadde det vært kaldt siden siste snøfall og snøen hadde perfekt konsistens.

Update, hvis du finner noen sider som ikke har vært utsatt for mye sol, er snøen helt herlig. Fant det idag og det var helt konge, ganske dypt og.

Herlig å høre.
Ble litt demotivert av første posten din, men denne ligner litt mere fugl.
Satser på litt påfyll ila helga og, så ser dette meget lovende ut

Ny update: Igår snødde det en god del, på morgenen var det vel 10cm. Snødde ut hele dagen, og natten tror jeg. Så forholdene har nok blitt ganske bra nå. Selv dro jeg hjem idag og det er ganske kjipt for jeg tror det kan bli ganske kult der de nermeste dagene.

Hvis du vil en tur i parken så kan du dra enten til Rendl som ligger på motsatt side av hovedsiden i St. Anton eller så kan du dra til Lech som er en halvtimes busstur unna.

Bare spør om det er noe mer du lurer på.

 
Annonse
Annonse
Annonse