VERBIER

Er det noen som har vært i verbier?? hvordan er det med terrengparker og pudderkjøring der???

Er en av de absolutt beste stedene i alpene. meget bra by/uteliv. flotte fjell og sinnsykt mye bra off piste. parker kan jeg ingen ting om. uansett kan bare anbefales!! Der går du garantert ikke på en smell..

så vidt jeg husker er det to parker der. Jeg har bare vært i den ene, mellom mt.fort og verbier (byen.) Jeg har ikke superpeil på park, men jeg fikk inntrykk av at parken ikke var så bra. (feb i fjor) Det var ikke halfpipe der, tre - fire hopp og noe rails og greier.

Verbier er jo kembo-schwært så utenfor-løype-opplevelse er det gode muligheter for.

Det er stive priser der. Øl er ganske billig, men mat og greier er svindyrt.

Anbefales !

Avhenger av været - mest sikkert etter januar. Frikjøring i Verbier er magisk - ivertfall hvis du gidder å traske litt, og utvilsomt hvis du har litt klatrekunnskaper. Et lite tips hvis du er mest ivrig på den lettest tilgjengelige pudderkjøringa er skogen i Bruson. Hvis du er klar for litt utfordringer og høydemeter står de i kø på baksiden av Mont Fort. Men da med nødvendig sikkerhetsutstyr og feller.

når snøen er god re det fint heng ned fra mont gele mot verbier igjen..., bare husk å kjøre litt bortover., da kommer man unna de værste droppene...

er jo en sikker vinner... veldig oversiktlig....

prøv også heliskiing....,,

etter min meningen alpenes utvilsomt beste sted...., val d" isere , val thorens og st.anton er ikke å forakte heller, men det skiller litt.., pudder i verbier er moro !!!!!!!!!!!!!
da får det heler koste litt..

parken ligger på 2000moh, jeg så bare en park når jeg var der.. Manglet halfpipe, men hadde en del smoothe hopp og rails.

jeg også pleier å reise til utlandet for å kjøre park...

st. anton er bra det også men heldigvis ligger pudderet noen timer lengere in verbier og områdene er nok størra ja!!!!!

Det ER to parker. Det sier i alle fall kartet.

Den ene er ved La Chaux og den andre er ved Savoleyres.

da får man noe som forstyrrer hosting og tung pusting...., men skiånden får man ikke gjort noe med....

med fett uteliv. veldig mye bra og variert frikjøring. parken jeg kjørte i kan kanskje sammenlignes m hemsedals minus half-pipe. endel varierte hopp og rails. sveitsisk tv filmet ski slopestyle da jeg var der. dyrt, men verdt det.

altid mye pudder..., de vinterene det virkelig snør der da er det ettermin mening alpenes beste...!

Noen som har vært der en sesong?
Skal ned der i vinter, og leiter etter bosted.
Takker for all hjelp
Send gjerne mail

Masse svensker som gjør sesong i Verbier. Gå inn på freeride.nu og legg inn spørsmål på forumet der. Det er vel det enkleste for å få oppdatert info.

Jeg reiser i sammen med 9 svensker og 1 Islender, og alle leiter på Freeride. Så jeg forsøker litt andre plasser og smile
Håper på å finne en stor leilighet som alle kan bo i

 
Annonse
Annonse
Annonse