VASSJELLET/OPPDAL støtt Flomoffrene dere også!

Leste innlegget fra andre alpinsentere hvor de velger å støtte flomoffrene med BilletInntektene noe jeg som trønder håper at Vassfjellet vs Oppdal også velger å gjøre. Vi burde alle ha fått sett på nært hold hva slike katastrofer gjør og hva mennesker i virkelig nød trenger av hjelp.Det blir på en måte forkastelig å leve i luksus med stort forbruk når mennesker i verden opplever å sulte ihjel eller av mengel på ting som slike katastrofer skaper burde man bidra med så mye man kan og om jeg får en dårlig mnd pga det så hvilken rolle spiller det når min økonomiske nød ikke har rett til å kalles nød en gang for å ha lite penger er ingen nød for jeg har husrom ,mat og varme så mine primær behov dekkes , men det gjør ikke flomofrenes behov og det ser vi så fryktelig dårlig, ikke sant???Til alle dere pengesterke så tenk at uten oss andre ville dere ikke vært, så tenk på hvor viktig samfunnet er for dere og gi med ydmykhet tilbake til felleskassa for vit det at uten fellesskapet ville du antagelig være lite værdt spes penger som hos noen avler griskhet og det er dere som bør gi langt over evne for deres nød vil aldri bli så stor at den blir et samfunnsproblem og heller ikke vil du misste noe vesentlig ved å gi over evne en gang..
Verden trenger oss.

hva pokker hjelper det flomoffrene at vi her hjemme ikke får kjøre på ski..? jeg er for å sende penger og forskjellig, men jeg ser bare ikke hensikten med å stenge..

men inntektene går til de der nede i katastrofeområda! bra at noen av alpinsentrene har gått inn for dette!!

så lenge dem ikke stenger i morra så er jeg faen meg fornøyd, vi trenger ikke å lide fordi noen andre gjør det. men å sende heisinntenktene for en dag ned dit er jo ingen dum ide

Even, bra det er noen som har skjønt det smile

jeg ofrer glatt et par skidager og gir pengene til flomofrene, dersom det var det det stod på.

Du må lese det som står! De skal ikke stenge, du skal ikke lide (Gud forby!!!), men heiskortinntektene går til flomofrene. Det betyr ikke at du skal sitte hjemme, men tvert imot at du skal komme deg på ski, så skisenteret får penger som de kan sende nedover. Slutt å syte! Tenk på andre enn deg sjæl. Bra tiltak av Røldal etc.

Som trønder kan en vel si seg stolt over at trondheim kuttet ut fyrverkeriet i fordel for flom- ofrene.. Men det betyr ikke at vi har gjort vårt! Selv med dagens heiskortpriser klarer en ikke å erge seg over prisnivået hvis man vet det går til en bra sak..

som oppdaling er jeg stolt over at røkjke droppa rakettene!

Vasfjellet har blitt driiiit digg nå da de har fått 3 nye big jumps og 2 rails
fett!

 
Annonse
Annonse
Annonse