Utvikling av Fri Flyt

Lol

La merke til at diskusjonen under "ultrasport konkurs" tok seg litt opp, og at fri flyt har endra seg til det dårligere.

Noen ting jeg ikke liker:
- Komersielt (alle artikler kan "selges" av en eller annen, turoperatør, skimerke, klesmerke, guide, what ever)
- Sinnsykt mye reklame, kanskje en nødvendighet, men dog
- Ofte de samme profilene hver gang
- Det norske stoffet er veldig rettet mot kameratgjengen rundt friflyt opplegget

Men altså: syns friflyt er konge, sinnsykt mye bra bilder og lager et blad for mine interesser.. Men syns utviklinga begynner å bli litt feil..

Jeg har akkurat fått siste nummer av Fri Flyt før jeg evt må betale mer for nye nummer. For å være helt ærlig er jeg usikker på om jeg gidder å bruke pengene mine på bladet lenger.

Veldig enig i Fryd om at ting begynner å bli for kommersielt. I tillegg er det etter min mening alt for mye kjendisstoff. Blir litt mye Se og Hør til tider. Jeg vil ha et blad som inspirerer meg til å dra på tur og som jeg kan bla i for å drømme meg bort når jeg ikke har muligheten til å være ute å leke i vann og snø. Man trenger ikke hete Seth Morrison, Hugo Harrison eller Jon Olson for å ha det gøy på ski. Man trenger heller ikke nødvendigvis ta bilder av dem for å få bilder som selger. Har nesten inntrykk av at redaksjonen bare er veldig stolte av at de har vært sammen med de forskjellige stjernene på tur. Hva med å få mer om vanlig folk på tur. Folk som gjør det du og jeg kan klare. Ski for meg er ikke brattest eller rasket mulig. Det er mest mulig gøy.

forøvrig er jeg helt enig i at når det gjelder bilder er Fri Flyt sinnsykt bra. Det eneste jeg har å utsette på det er biledtekstene. jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett på bilder og lurt på hvor dette er. Det er greit at artikkelen er fra for eksempel Sunnmørsalpene, men hvor i Sunnmørsalpene er bildet tatt? Jeg driter i hvem det er som kjører på bildet, jeg vil vite hvor det er slik at jeg kan ta turen dit og leke meg i samme området.

Alt i alt har jeg hvert veldig fornøyd med bladet, men som flere andre er jeg litt bekymret for hvor utviklingen går. Tror jeg venter et nummer eller to før jeg fornyer abonnementet...

Retroartikler, altså artikler om fordums utstyr og en guide til hjelp ved kjøp av brukt utstyr kunne jeg ønske meg i bladet.

Mange kjøper brukt utstyr, og noen ganger kan det være interessant å ha en guide å gå etter, som beskriver gode og dårlige sider ved produktet og hvilke punkter man bør sjekke før et eventuellt kjøp.

Kanskje..?

Lol

Må jo legge til at alt jeg ikke nenver er konge! Syns bladet er kjempebra, men vil bare at det skal fortsette å være det!

All ære og ros til dere!

 
Annonse
Annonse
Annonse