Utspilt sin Rolle

det er jo innlysende at skiexpert egentlig er en åttenåring som later som om han er tøff 41-åring! men det er klart, tåpelig uansett.

Skiexpert du er jo på god vei inn på gamle hjemmet! La de unge gode skikjørerne vi har i dag få ov til å boltre seg på forsider! La de tjene penger til å drive med det de har lyst til og ikke tråkk de ned i søla selv om din ideologi er annerledes!

De yngre fortjener den ros og støtte de kan få så de blir enda bedre!

Hilsen en på 30 som beundrer disse små som kjører ræva av de fleste på ski!

Artiklene om jyplingene overdriver jo noe sinnsykt. For å selge skiten, blir jo artiklene og bildene spisset maksimalt, akkurat som slik som gossip-pressen ellers gjør det (Se&Hør, VG, Dagbla o.a.). Men disse gutta er ikke så forbannet gode, unntatt kanskje på hopping og dropping. Men ekstremdropping er jo kun for de idiotene som vil skade seg, og hopping gjøres mye bedre av freestyle-folket. På ekstremkjøring fra fjell er ikke unggutta så forbanna gode, vi mer erfarne kjører fra. Og tilbake til det med hopping: Hva er så jævla hot meg bigjump? Freestyle-gutta OG jentene hopper jo gørra av en hvilken som helst overkul overkjekkass "ekstrem"-kjører. Når tok noen trippel salto med trippel skru på brett???? Grow up, fjortisser!

Det er kvaliteten på bladet vi diskuterer, ikke leserne...... At folk henger seg opp i retorikk og argumenter vitner også om umodenhet, husk kun de uten argumenter går til personangrep. La Skiexperten få syns at han er rå, uten å korsfeste han... Hadde FF tatt seg inn igjen kunne vi i fremtiden lese om fler som er som han... Istedet for Se og Hør Stoff om proffer som bor i USA.....

jeg vil jo helst slippe å lese om slike som skiexpert (hvis han er en reell person). for min egen del drømmer jeg meg gjerne vekk til en tilværelse som frikjøringsproff i USA eller hvor som helst ellers... -og da er det jo ikke så dumt å lese om det heller, ikke sant? dessuten, når noen blottlegger den typen synspunkter som skiexpert gjør, må det jo sies fra! nok om det og over til fri flyt: jeg vil utfordre redaksjonen til å lete fram fram dyktige skikjørere som har gode opplevelser å fortelle om, opplevelser som det tatt gode bilder av og som det går an å relatere seg til. og: det kan like gjerne være i USA eller alpene som på sunnmøre eller i lofoten, siden svært mange av fri flyts lesere faktisk reiser ut av landet for å kjøre ski... kanskje det er en ide å fokusere på andre steder enn de vi har hørt om i alle år? det snakkes alt for mye om chamonix, val disere, verbier og jackson hole. hva med reportasjer fra bonneval sur arc, la plagne, crested butte og arapahoe basin? for eksempel...

God dag kjære skiexspert. Siden du har tid til å sitte bak PCen å skrive innlegg på innlegg, istedenfor å forberede deg til kommende sessong med f.eks trening, må du være utrolig god på ski. Ettersom jeg ikke har tid til å skrive mer enn det innlegget her, er antakelig ikke jeg så flink. Ser fram til at du kjører ræva av meg i vinter.

Ser her at sakligheten nå er på et lavmål og at det ikke går an å diskutere på FF uten å bli hetset. Takk for takhøyden! Legg merke til at mine innlegg holder seg presist til saken uten å gå til personangrep på noen eller bruke hets. Håper dere som ikke har saklige argumenter tar til vettet, prøv i hvert fall å late som om dere har noen hjerneceller (de er antakelig blåst etter extacybruk i stolheisen i St. Anton?).

Takk for sakligheten vedrørende "extacybruk i stolheisen i St.Anton". Men det var vel ikke personlig ment. Ha en riktig trivelig helg.

denne diskusjonen har et mye lavere nivå enn Fri flyt, ta en titt på forumet og en finner raskt ut at nivået på Fri Flyt sine leser, spesielt de over 40.

Det er vel mer en en diskusjon paa gang her naa, og "skiexpert", har starta to av dem. For aa hjelpe dere litt, la meg minne dere om hva dere diskuterer:
1) Kritisk proevde aa diskutere kvaliteten paa FriFlyt- profil, hva de skriver om etc,
2) "skiexpert" saa dete som en glimrende mulighet til aa disse de som kommer paa trykk + aa skryte av seg selv.
3) "Skiexpert" fant saa ut at det han egentlig diskuterer er om "friflyt horer seg paa kommersens alter" eller noe i den grunnen. Det er en annen diskusjon enn om de som er sponsa selger sjelen sin billig!
Tilslutt; de som roper mest paa saklighet her er "kritisk" og "skiexpert", likevel avslutter dere alle innlegg med "kjoerer nok raevva av deg likevel" Saelig naar "jibberjonas" svarer.
Hva i helvete er det for noe tull? Kjenner ingen av dere, dere kjenner trolig ikke hverandre saa hvas vet dere egentlig om hvor gode de som skriver her er?
Bare hyggelig!

Hører dere er fryktelig kritiske / skuffet / kjeder dere og at enkelte av dere drar på temmelig hardt uten at det settes i noen riktig kontekst. For ikke å snakke om at dere er kryptiske. Kjenner meg sikker på at friflytgutta har bedre bruk for konstruktiv kritikk hvis de skal klare å tifredstille dere bedre i fremtiden. Så hvordan ser deres drømmeutgave av friflyt ut?

Sitter stort sett med samme intrykket som kritisk. Bladde nettop igjennom første sesongen 98-99 for å sjekke...
Vinklinga har først å fremst forandra seg. Fra å skrive blad for å om de lidenskapelige brett og skikjørerne. Så skrives det nå om de gjennomsponsa konkurranse og filmkjørerne. Dette er selvfølgelig økonomisk hensiktsmessig. Det er dette utstyrsprodusentene ønsker. Hva er vel bedre enn en helsides annonse for völkl inni en profilartikkel om Stian Hagen?
Er det egentlig denne type artikler som brett og skifolket synes er interresant å lese om? Eller kjøper folk bare blekka fordi det er den eneste norske på markedet?
Husker veldig godt to kjepphøye redaktørspirer som delte ut løpesedler på Stryn sommeren 98. Dette fantastiske nye skimagasinet de skulle lage som skulle bli så mye bedre enn "På ski eventyr".
...Og det ble det..
På ski eventyr overlevde ikke lenge etter at Fri Flyt kom. Folk gidda ikke å kjøpe på ski lenger. Enda på ski var som det var fordi "markedet" som forma det slik.
Vel gutter. Anders, ikke la bladet ditt ligne mer på "På ski eventyr" nå. Du vet aldri når det kan komme to nye kjepphøye redaktørspirer å spre nye flyers på Stryn....

Jeg logget meg på friflyt sidene for å se om noe hadde endret seg. Layouten er jo ny og fin, men innholdet i dette forumet er jo det samme som før! Dette er jo helt utrolig!?!

Går det ann å skrive så mye piss på en gang skiexpert. Mulig at du er 41 år, men mora di glemte en ting da du ble oppdratt. Hun skulle ha vasket munnen din før hun lot deg bli stor nok til å skrive driten du slipper ut. Ikke nok med at du er en bitter gamel løk, du er jammen meg svenske rassist i samme slengen.

Spar meg for å skrive om skiferdighetene dine, de kan kun bevises i fjellet.

Når det er sakt så skal friflyt være forsiktig så de ikke faller i fella du snakker om. Men når alt kommer til alt synes jeg at friflyt har gått den smale stien ypperlig til nå. De har lært seg å skrive(jmf Friflyt nr 1.), de har økt bilde kvaliteten til nye høyder, de har gitt 1000 vis av unge sunne hobbyer, de drar til og med unge med seg til fjells på High Camp. Alt i alt så er ting svært bra.

Vi er mange som kunne tenkt oss å være 20 år og rå på ski, du er nok en av dem Skiexpert 41 år. Du har bare blitt en bitter gammel mann. Skjerp deg! Bare det at du utnevner deg selv til expert sier sitt. Nei, fyr opp pipa di Skrotum og hold kjeft. La ungdommen leke, og om en aller annen er god nok til å være helt la han/henne være det....

Heisann... Ville bare si jeg er misfornøgd med utviklingen jeg. Grunnen til at jeg reagerte er en utvikling som jeg ser, går mer i rettning av kjendisprofiler og hysteri i forhold til proffliv og glamour. Ikke det at bra ideer er totalt fraværende, men ting er liksom så halvgjort. Redaksjonen har en god ide, bruker den i 3-4 nummer og så kaster de den.... Til de som illsint foravarer redaksjonen osv. "Det er faktisk for å skape en konstruktiv debatt jeg kastet inn denne brannfakkelen!!!" Vil dere ikke ha en kvalitetssikring av pengebruken deres?? Godtar dere alt blindt?

Til alle som er misfornøyd med FF: Det er seff positivt å komme med konstruktive forslag til endringe av FF, og jeg oppfordrer alle til å gjøre det. men det er ingen som tvinger noen til å betale for FF. Hvis mange nok slutter å kjøpe, vil redaksjonen tvinges til å endre profil for å beholde kjøperne. Er redaksjonen smarte nok, kjører de en aktiv linje med leserundersøkelser for å finne ut hva leserne egentlig vil ha. Hvis det viser seg at vi surmagete kritikere er i et overdøvende mindretall, så er det jo bare å fortsette samme stil som nå. Selv er jeg ganske fornøyd med å ha jaga opp denne diskusjonen til borti 60 innlegg, og selv om jeg verken er 41 år eller skiekspert, så var det moro lell!

Det er veldig viktig at vi ikke blir sure her!!

viktig tråd

Min ukjente venn på 41 år er ikke en bitter gammel løk. Det var og bare er slik den generasjonen fra åtti-tallet snakker. (Og det var en grunn til at jeg takket Nei til å være med i en senior-gruppe for ett halvt dusin år siden: Jeg orket ikke å høre på slik snakk.) Men til alle: Jeg synest det er bedre å på litt glad selskryt, enn på den tvers i gjennom kvalmene og slitsomme nedrakkingen av andre. - Og jeg lærte carving gjennom Åka Skidor, og jeg ser ikke noe kalt i å leke meg med carving når jeg kjører fra et off-piste område til et annet: For meg er det viktigst å ha det gøy. Jeg kjører ræva av fleste nå, selv om jeg har langt igjen til de beste. - Ski-instruktører: Dere skal få mer arbeid av meg i vinter!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse