Universalkort i mæ i ræva!

Korsn funke det der keycard greiern? Skakje man sleppe å kjøpe nytt magnetkort før kvær plass man kjøre? Bære å ladde det opp, sant? Ikkje mye universal når man kjøpe kort i Vassfjellet som ikkje kan laddes om i Narvik, kjøpe kort i Narvik som ikkje kan laddes om i Harstad, der kortan fra Vassfjellet forøvrig ikkje heller kan laddes om. Gidd fan ikkje betale dagskort + 70 spenn kvær gang æ ska kjøre!

Eeeeeni! smile
Måtte sjøl betale 70 spenn førr den kjjipe brikken... OG det mine venner! e ganske mye førr en fattig student smile

Men, etter det sinsyke føret som var i sollifjellet alpinanlegg(Harstad) i dag, er allt glemt! smile

I dag va det sjef. Like når det blåse full storm på toppen og bakken e upreppa, nesten som å kjøre off-piste i flomlys wink

Du maaaarius! Kor du skal vorse i dag?

Ska t en kompis i Medkila, kun æ, han og et par tre til. Va visstnok invite only, han ville ikkje ha så mange folk. Blir nedenom fra halv ti, prøve å få sette..

oki then! Sees på nedenom! tenke å dra dit tidlig æ og son at æ får setteplass smile
l8r Mr.Sk8r! hehe

Ja, såast! Blir fettfullt der nede!

...hvordan saker og ting funker i Norge; men alle steder jeg har kjørt i alpene er det snakk om depositum og ikke betaling; dvs. du kan levere kortet tilbake og få ut pengene igjen.

vet jeg kunne levert det og fått pengene tilbake, men trudde hele poenget var at man kunne bruke kortet overalt (ladde det opp).

Feilen er at det er flere forsjellige systermer i bruk.....Har et keycard jeg kan bruke nesten over alt,men sånn som Norefjell har en anne type kort en de fleste andre så der må du ha dems type kort som jeg ikke vet om passer andre plasser......Hemsedal har vist også i tilleg til å øke prisen til over 300kr i år byttet til et annet keycard system en det de har hatt tidligere og da er jo problemet kommet dit oxo!

Næ, det blir ofte flere kort, sant det. Savner nesten tiden for noen år siden der jeg kjørte med Swatch-klokke i alpene og hade sesongskort til 3 steder i samme klokke; aldrig noe rot med kort etc. Men selvfølgelig ikke så lett å låne ut (ja, jeg vet man ikke får gjøre det..) ett av de kortene jeg ikke brukte.

 
Annonse
Annonse
Annonse