Ukebillett for offentlig transport i østerrike

Hei,

Er det noen her som vet om det finnes en felles billett for tog og buss i østerrike som kan kjøpes for ei eller to uker av gangen? Tenkte å være miljøvennlige og komme oss rundt med ski men uten bil i to uker.

Mvh.
B. Kvande

Interrail for et land for forskjellig antall dager.

Er dog ikke sikker på om dette gjelder alt av buss og tog i Østerrike... Finnes vel en liste over land og tilbydere på siden.

Vær grei og informer oss andre hvis du finner ut noe ålreit kvande. smile

Mener Fri Flyt hadde en reportasje om dette for ett år eller to siden hvor noen ski gutar tok toget rundt i alpene for å finne snø,men husker hverken år eller blad nor for når det var.
Sjekk ut sidene www.oebb.at det er tog og buss systemet i Østerike hvertfall.. Bør jo være en mulighet for at det finnes for Østerikerne er veldig miljøbeviste hvertfall.Flere daler hvor feks tung transport ikke har lov til å kjøre igjennom så de må transporteres med tog osv!

Jeg undersøkte dette for noen uker siden mtp Zermatt og den andre lille byen det ikke går vei til. Mener jeg kom fram til at interrail gjelder der også. Det er vel en smal sak å sende en mail til noen for å finne ut =)

 
Annonse
Annonse
Annonse