Tynning av skog på Voss

Hadde det vært en ide og tynnet skogen under Tråstølen, ned mot Alfaheisen? Husker at det tidligere var helt konge og kjøre rett ned henget der.. Nå er det bare kratt og drit. Om dere setter igang nå, voss-fjellheisar kan dere tilby bedre offpiste til sesongstart!

god idé, men tviler sterkt på at skianlegget gjør noe med det. Foreslår et raid til sommeren... nattestid...

Hadde vært genialt.. Selve bavallskogen kunne godt blitt utynnet og. Men småtrær gjør fjellsider holder bedre på snøen, men det er litt mye under tråstølen ja..

tynning er aldri dumt, hvis det er mulig å låne en krattsag så går det jævli fort. Holder selv på å skjære noen passasjer på ulriken slik at vi får litt enklere nedfarter noen steder. Det er sikkert jævli ulovlig men jeg mener det er lurt. Grantrær har ikke noe der å gjøre likevel.

Alle er nok enige,men er det noen fra Voss fjellheisar som leser disse innleggene -og tar det opp med de folka som faktisk kan gjøre noe med det?
Er med på et dugnadsraid natterstid hvis det ikke blir gjort noe med buskene før sesongen!

Nei, det ser vel ut til at vi bare må troppe opp en dag og høgge løs.. Hva er det verste som kan skje da? Bli fratatt dagskortet?wink Eller er krattet fredet slik at vi får helt andre folk på nakken..

Er vel grunneigarane som styrer skogen. Finn rett bonde og sei at han treng mykje ved te vettoren so kanskje det løyser seg sjølv.

Har du selv jobbet en del i skogen og vet at skogbrukeren har tillit til deg. Så forteller du han at du gjør han en tjeneste ved å hugge ned trær som er mongo eller lager skygge for viktigere trær

Jeg har bodd på Voss i fire ar, og har tenkt denne tanken mange ganger! Da jeg snakket med Per Ingen-Jeg synes at alle skal jkøre på slettafjellet for der er det best solstoler til meg-Brekke om dette, sa han at det var et idiotisk forslag som ikke lot seg gjennomføre uten grunneiers samtykke. Og han hadde ikke spesielt lyst å spørre om det, for han er litt lat tror jeg. Et nattraid er ikke en umulighet. Ta halvparten av trærne rundt "Dalen" og!

I "Dalen", hvis det er Eikedalen du refererer til, så ville det etter min mening være bedre å plante trær der. Det fins jo knapt et eneste tre der og flatlyset kommer jo straks noen fiser i stolheisen

De gylne ordene til grunneier tror jeg er: "jeg kan rydde noe beiteland til deg oppe med heisen", med trykk på "beiteland", da skal du se pipen får en annen tone!

 
Annonse
Annonse
Annonse