Tviler på crispi...

Har fått heilt fnatt av crispi etter kvart. På skoa mine har spenna på midten knekt, tå klemma blitt bøyd og hengsla til fangreima på skoen er borte etter eit års bruk.. To kopiser har kjøpt seg nye crispi sko no og samme problem med feste til fangreima og han eine mista klemma til tåa etter 1 dag på fjellet...ER DETTE KVALITET????
Lurer på deres erfaringer med crispi??? BLir t1 til neste årsmile

Jeg har et par fem år gamle CX4, og disse er meget bra, bruker dem til toppturer. Noen kompiser har årets modeller, og det ser ut som om Crispi i jakten på lettere støvler har latt dette gå ut over materialstyrke. Støvlene er IKKE bra lenger, de går rett og slett i filler!. Go Scarpa, GO!

Har et par gamle CX-1 som jeg kun har fått en ufarlig knekk på én spenne (ytterst), Og de har fått årevis med juling. Jeg var så fornøyd at jeg gikk rett hen og kjøpte CX-R etterpå. - Har kjørt én dag på en halv-høy Scarpa i år. Fytterakkeren for en dag. Håper for Scarpa-eieres skyld at de to høyeste Scarpa"ene har bedre design for skikjøring, (og for min dag at CX-R"en skal være like slitesterk og god CX-1 var!), smile

Andre sesongen på CXP. Godt fornøyd, og har sluttet å bekymre meg for riper i lakken (plasten). Ser at plastbøylen til den midtre spenna er litt utsatt, og at denne kan slites av ved mye "beskjæring". Ellers tror jeg ikke Crispi skiller seg negativt ut, men de nye Garmont-spennene er vel hakket mer sofistikerte. Eneste eksempel jeg har sett på at det er skåret hull i fleksbøyen, har vært to stk T2. Tror dette blir som med ski og bindinger; noen klarer å ødelegge hva som helst, mens andre har en teknikk som ikke tærer på hardt på utstyret. Og ikke forstår MINE føtter at Scarpa kan være et alternativ for Crispi-brukere; totalt ulik passform! (Og Thermoflex inner gjør passformen ytterligere bedre.)

Kjører tredje sesongen på mine CX2. Er absolutt godt fornøyd med disse skoene. Det eneste som er ødelagt er fangreim-hempene. Di er for skjøre. Mine sko er heller ikke så veldig forsiktig brukt. Men en kan alltid være uheldig med kvaliteten, det er et lotteri. Men garmont har jeg ikke særlig tro på. Har opplevd at folk med garmont-sko har mista diverse deler etter hvert. Har imidlertid stor tro på Scarpa T1, kjenner flere som er storfornøyd med den. Du bør kanskje ha en noe lunde offansiv kjørestil for at den skal kunne passe deg. T1 blir i allefall garantert mine nye "telis pjeksor".

 
Annonse
Annonse
Annonse