Turtips St.Anton

Hei.

Driver nå og planlegger en tur til St.Anton i mars. Vet det er massa tråder om St.Anton fra før, men skader vel ikke å spørre en gang til.

Vi er en ganske stor gjeng på en 15 stk cirka. Noe fast tall har jeg ikke, men lurer på om noen har noen anbefaling når det gjelder overnatting. Helst ikke alt for dyrt, og med god beliggenhet i forhold til bakken og after-ski.

Lurer også på hvordan transportmulighetene fra Salzburg til St.Anton er. Går det effektiv offentlig transport dit, eller er leid buss eller bil et must?

Takker for svar.

Takker for tips.

Anbefaler å ringe turisinformasjonen i ST. de har full oversikt over de aller fleste overnattingsstedene, så gir du dem antall personer, prisklasse, hvor osv. Da finner dere garantert noe som passer hvis dere gjør det i god tid før dere drar(noe som sikkert er lurt med tanke på hvor mange dere er)!

Det er veldig greit med busser der, gratis skibuss fra morgenen og frem til klokka 5-6? Og nattbusser til 2 euruo. Vi fløy til munchen, og tok tog til ST. Mener vi stoppet innom salzburg, så tror ikke det er noe problem med tog!

Lykke til, første lange alpetur på meg i fjor i år blir det satt av en måned til å utforske øterike å sveits!

 
Annonse
Annonse
Annonse