Tua, hvem bryr seg??

Fornærmer vel samtlige eldre teliser nå, men jeg skjønner ikke helt sutrejazzen..
Grunnen til at Tua forsvant er jo enkelt og greit, skiene var for dårlige de siste åra. Telis kjørere (dvs vi) valgte andre modeller, som av ulike grunnwer tiltalte oss mer. Kansje var det økonomiskie grunner kansje var det design messige grunner, kansje tillgjengelighet eller kansje var det for dere som for meg; jeg fant andre merker som hadde alt ovenfor og i tilleg var bedre å kjøre på.. Må bare innrømme at jeg ikke feller en tåre nå som de er borte, gleder meg heller til å komme meg til fjels og teste mine nye rossi B3 i et eller annet brattheng.

jepp.. du sier noe der ja

FUCK TUA!!! Drittski

Tua gik ikkie konk pga dårlige ski, men pga økonomisk megalomani ( bygde ny fabrikk i korea, konk entrepenør, penger i dass)

den dagen man slutter å bry seg, da står det dårlig til..

du kommer til å felle en tåre når du finner ut at dine nye b3 ikke kan brukes til noen annet en feite bratte lange sider med pudder og kun det. Og si at tua ikke hadde bra nok ski er feil, hvilket merke har meste seiere i wc de siste to årene? Jo, TUA. Dem kom med noen veldig aktuelle modeller i år som vi desverre ikke får se noe til i år.

hvor mange kjører porter på telemark?
ikke mange, da blir det dumt å satse på det.

.. men de gjorde de produserte de beste skia for løssnøen.. og bare la ei/to mettal plater i kjernen på skia.. og vips.. utmerket løype ski.. Har du prøvd Raptor skia som skulle komme ut denne sesongen så vet du hvordan det føles å kjøre på en GOD ski. en følels du ikke har hatt før.. Hvordan den skia ble til? jo, cross ride 105 (som var allround / løssnøski) med metall plate i kjerna i tillegg.. Jeg har sikra meg ett par av disse. Utrilig bra ski. Se bare komentaren de fikk i testen hos friflyt..

Latterlig å hevde at skiene ikke var bra. Eirik(Rykhus) har jo dominert på
Tua de siste årene, og før han kom på banen var tua helt i toppen på bakkeski da også. I tillegg vant jo Eirik en suveren(og ikke så lite pinlig for oss andre) seier på Alperittet i vinter som var, nettopp på Tua. Det er andre faktorer enn mangel på kvalitet på skiene som gjorde at Tua dukket under.

Tviler påa t du som har lagt inn inlegget kam nokon ting om tua, eller at du nokon gong har stått på dei!!!
Då blir det for dumt å legge ut negative ting om tua!!!!
Har aldrig stått på tua ...men tua ER en grunder på telemark ski...Tua var alle tøffe gutter ski før!!!

greit nok det, men tua er/var ikke best...

Jeg støtter dette innlegget totalt.
Tua er en drittdki som har utspilt sin rolle!

Vi som mimret over Tua og den epoken er i dag de gutta som forlengst har tatt frem våre B3, DP, Gotama o.l og istedet for å sitte på gutterommet foran pc`n er ute og koser oss i snøen. Stemmer det, Tua holder ikke mål som storfjellski. E99 holdt ikke lenger heller når tua kom. Betacarve holdt heller ikke når xx kom. Eller Monster75 er ikke lenger ei feitski. Osv. Det kalles utvikling og er helt normalt.

 
Annonse
Annonse
Annonse