Trysil??

Noen som har vært i Trysil i det siste? Har ikke vært der enda i år, men tenkte å ta en tur oppover en helg med noen venner. Hørt rykter om at det er lite snø, og få bakker som er åpne. Stemmer dette? Kjedelig hvis det er lite som er åpent, og grus i trasene

Hadde du spurt forrige søndag hadde jeg sakt at det var ok i bakken og dårlig utenfor. Men fra onsdag har det falt over 50 cm ogi helga har jeg personlig hatt den beste løssnøkjøringen i Trysil på 2-3 år (og jeg er der ofte, bor i Elverum). Meget bra under svarten, men vær obs (ta det forsiktig) på toppen. Mye av snøen har blåst ned i henget (hvor det er hoftedypt), dermed fare for steinskjær.

De åpnet halve Paralellen i helga og bør åpne hele anlegget til neste helg, helst før. Gjør de ikke det nå, er det for dårlig. Har desverre en erfaring med Trysilfjellet at de kan være litt trege med å klargjøre stengte områder.

Jeg er fra Trysil grin Bor her - i bakken - Det er bra nå! veldig bra.. Men kommer seff ann på hva du selv liker... Ikke alt er åpent, men ikke lenge til =)

 
Annonse
Annonse
Annonse