Truger

jeg skal kjøpe meg truger, men er usikker på hvilke jeg bør kjøpe, og hvor lange de skal være..
har prøvd å gå med truger før, så jeg kan vel si at jeg kan det, men er ikke erfaren på feltet. Noen som her god erfaring med truger som kan gi meg tips? er det stor forskjell på "dame" og "herre" ? hvor lange bør de være når de skal brukes til korte til middels lange turer til dame på 55 kg?

Jeg bruker Tubbs Venture 36" når jeg går topptur med ski som ikke har randobindinger, de bærer da en samlet vekt på ca. 95kg og det funker veldig bra.

Til deg på 55kg vil jeg tro det holder fint med 30", ville ikke gått for 25", det er bedre med litt for mye enn litt for lite smile

Jeg går på Atlas BC 25". Gode truger som funker på de fleste forhold, men begrensningen er i dyp løssnø. Hvis jeg skulle kjøpt truger nå ville jeg gått for en MRS hvor man kan forlenge med flotation tail.

Har brukt MSR med flotation tail i mange år og kan anbefale de. Som znøball skriver: lurt med hælløfter smile

a7r

http://www.forsvarsbrukt.no/shopexd.asp?id=124

Vil ikke anbefale trugene forsvaret bruker til topptur! De er rimelige, men er rett og slett utgått på dato. Kan begrunne det med høy vekt, dårlig festesystem og at de mangler helløfter. Skal de derimot brukes til kortere turer, for eksempel til og fra hytten er de greie nok. Det finnes såpass mye bra truger på markedet at det er verdt å spytte i litt mer penger for mye mer kvalitet.

 
Annonse
Annonse
Annonse