Tromsø !!

Hvordan er snøforholdene i og rundt Tromsø nå ? Tenker spesielt på området der TAC skal arrangeres....

Akkurat nå er det fint. Litt lenge siden sisste snøfall da. ( ca 22.feb) Skjekk ut :

http://www.tromsoalpinsenter.tk/

Der finner du en fin logg over hvordan forholdene er, og har vært..

det er vel ikke så veldig mye snø i tromsø nå. I Kroken der TAC skal gå er det for tida mye stein men ok i preppa løype. en brettmann knakk deler i ryggen mandag etter å ha kjørt inn e ei "øy" med stein som ligger midt i løypa uten merking. Deler av området ser ut som skytefeltet på Hjerkinn. Ta med sålerepstifter!!

kroken dær TAC skal være, er faktisk en helt utrolig dårlig løype!
Kan egentlig ikke forstå at Terje vil ha TAC dit, sannsyneligvis vet han kanskje ikke bedre...
For tenker man seg litt om, er det litt rart at den storbyen med mest snøi landet, faktisk ikke har klart å åpne bakken (bamseløypa er ikke bake!!!) og vi er snart i mars!!!

Man kan heller ikke skylde på regne som har kommet de siste dagene, for har man tråkket bakken skikkelig, så har det faktisk vært endel snø iløypa enda...

Tilslutt så er det ren flaks om t-heisen skulle virke endag, virker den er det garantert ikke bakken åpen...

Lite snjo, ein god del taoe.

Trengje nok eit godt snjofall te` ja, ska da vetta noko dreis pao da.

Men i god jomfruelg ånd, krysse me beina, og ynskjer vyrde skikøyrarar ( strengt tatt e` snjobrettet eì ski ) velkomne nord for moralsirkelen.

På kvaløya er det generelt okay i fjellene. Noe vindblåst og hardt, men absolutt steder med potensiale for fin kjøring. I kroken (TAC stedet) er det som vanlig ikke mye å skryte av. For et sinnsykt dårlig sted å legge en alpinbakke, det er jo nesten aldri nok snø der. Hadde selv et par nesten ulykker med stein i bakken der på mandag, og det er garantert ikke akkuratt blitt bedre forhold der nå.

 
Annonse
Annonse
Annonse