Trengs det bil i Chamonix, Val Thores??

Hei.

Vil dere annbefale og ha bil nede i Chamonix og omegn, eller er kollektiv trafikken god nok??
Skal være der nede fra januar til mars.

Er det dyrt og parkere på skiannleggene, og hva koster det og ta bussen?

Skibussene i Chamonix er gratis. Det er mye folk og sjåførene er ikke plagsomt punktlige, men de går ganske ofte og alt i alt funker det bra. Val Thorens kjenner jeg ikke, men er det ikke der hotellene "ligger i skibakken"? Håper noen som vet kan forklare deg det.

Noen som vet hvordan det er med parkering ved bakkene i chamonix?

Du trenger strengt tatt ikke bil, men jo det har hendt at jeg har måttet vente på neste buss fra Grand Montets til Chamo pga folk. Men bussene er gratis og hyppige.

En annen ting er at det er svindyrt med buss til og fra Geneve, så hvis dere er en gjeng, kan det nesten svare seg å leie bil, hvis dere bare skal være en uke. Det koster ca 2000 for en liten bil. T/r med buss koster nærmere 500 per pers. Og med bil, er det lettere med en svipptur til Cormayeur, Verbier, La Thuile eller andre steder.

du skal være to mnd, ja.. Da blir det litt dyrt å leie bil smile

Da ville jeg kjørt egen bil nedover, hvis du har. Så kan du se andre skisteder også, uten altfor mye mas

Hvis du har tid og dere er et par stk som kan kjøre nedover ville jeg uten tvil tatt bilen. Digg å cruise litt rundt og hvis dere kjøper sesongkort så får dere med 3 dager som kan brukes andre steder! Ikke no stress å ta bussene i chamonix, må bare være litt tålmodig, men derimot mellom mange av skistedene er bussene og togene sjukt treige!

God tur!

der trenger du ikke bil.. om du har ordnet deg transport til val thorens trenger du ikke bil mens du er der...

du trenger ikke bil rundt til anleggene chamonix fordi skibussene fungerer veldig bra. Men dersom du har mulighet til å stille med bil gir det en stor fordel: Du kan kjøre på carrefour i sallanches å handle. Mat og ting og tang er veldig dyrt i cham og på den måten kan du spare masse penger.

 
Annonse
Annonse
Annonse