Trenger ski-bukse.

Hei!
Jeg har kjøpt meg Norrøna lofoten-jakken i svart med grønne glidelåser. Må bytte ut den svarte skibuksen min, føler jeg ellers blir for svart. Lurer på hvilken bukse og hvilken farge dere anbefaler. Tenker selv på en grønn bukse.

Takker for svar, er første post på forumet smile

bump*

JoB

Anbefaler at du da ser på Norrønas skibukser også. Har selv Lofoten bukse og jakke, og når de slås sammen fungrer de svært likt en heldress.
Se etter bukser med zip-seal (mener det er det det heter).

takk for svar. Jeg liker ikke designet på norrøna sine bukser, glemte også å nevne at buksen helst ikke skal koste mer en 1500-2000kr maks.

JoB

Ja når design og pris ikke samsvarer så blir vel Norrøna bom... Dessverre ingen andre tips herfra smile

Har ingenting av Sweet, bruker Lofoten, men ser at Bodø Adventure(BA) har veldig gode tilbud på fjorårets klær fra Sweet. Bukse og jakke til 50%, dersom bare ett av plaggene noe mindre rabatt. Fikk meldinga fra BA på facebook for bare noen få strakser siden, er usikker på om de har lagt det ut på nettet ennå. Iallefall annen design enn Norrøna..


holofoten

takker for svar.

Jeg fant ikke den kampanjen verken på hjemmesiden deres eller på facebook dersverre. Skulle se ut til at dette var et mer omfattende prosjekt enn jeg hadde sett for meg, hehe.

Du får prøve å ringe dem, dersom du er interessert. Meldingen gikk ut til alle de som er med i Facebookgruppen til BA, antagelig legger de det ut på nettet etterhvert.


holofoten

De tar jo selfølgelig ikke telefonen smile

Btw, er oransje bukse til Norrøna Lofoten Svart/m grønne låser match?

Kanonbukse i orange
http://sportsnett.no/wsp/sportsnett/webon.cgi?func=show&table=PRODUCT&func_id=ARC009&var_1=ARC009-13&productbrand=&categorytxt=

Buksa du skal bytte til er bra. du trenger ikke sjekke ny

Buksa du skal bytte til er bra. du trenger ikke sjekke ny

Forstod ikke det helt, hvilken bukse skal jeg bytte til?

RiSit:

Jeg har en oransje bukse, men lurer på hvordan fargene på den sammen med jakken blir, skal forøvrig opp på fjellet neste helg. Da får jeg prøvd sammensetningen av jakke og bukse,og det nye telemarksutstyret grin

 
Annonse
Annonse
Annonse