Transport Setermoen Riksgrensen

Hvordan komme seg fra setermoen til riksgrensen v.h.a. kollektivtransport. Er i forsvaret og litt hypp på skikjøring så snart grensen åpner.
på forhånd takk

du tar buss fra setermoen til narvik. denne går sikkert ikke så alt for mange ganger i døgnet men det sjekker du ved å ringe 177(ruteopplysningen) ellers så finner du siikert rutetider på nettet. det sikkert TIRB som kjører denne ruta. Når du så har kommet deg til narvik så kasterdu deg på toget til riksgrensen. togtidene er jeg ikke helt sikkre på men d ligger sikkert åsså på nettet en eller annen plass. Turen fra setermoen til riksgrensen vil sikkert ta jævlig lang tid så du må nokk være tili ute når visst du skal ha en helaften i bakken.

ellers så e d for tia billig å bo på hotelle på riksgrensen. 398 for døgnet. vanlig pris e 799.

go tursmile

De velferden legger opp til en del organiserte turer til riksgrensen og andre detinasjoner. Verdt å benytte seg av mens man er i det kalde Nord. Det gjorde iallefal jeg!!!

orger tur omtrent hver helg.
snakk med befalet, alltid noen som drar. Skal sies at det sjeldent er bra før midten av mars........

hei, jobbet et par år nordpå. Velferden satt opp bussreiser minst annenhver helg fra Skjold, Setermoen og Heggelia. For at reisene skal kunne gjennomføres, trengs det et par frivillige befal som kan være med på turen, er som regel aldri noe problem, men snakk med befalene dine og med velferden..
Koll. trafikk tar lang tid, da må du heller satse på Narvik. Der har de blant annet perminal i tillegg og det er lett å komme dit med buss

 
Annonse
Annonse
Annonse