Trang T-1

Er det flere enn meg som sliter med at T-1 er trang over vristen? Har kjøpt fjordårs modellen uten den nye innerskoen, og blir voldtatt av sømmene på vreisten!!! Har noen et tips om hvordan bli kvitt problemet? Kirurgiske inngrep kommer ikke på talesmile

jeg byttet ut støvlen til en Crispi mod, grunnet at denne er breiere enn scarpan.

dåser, jeg kjører hardt på vaselin, vannbasert glimiddel er bare for homoer

Kjøp deg et par med formbare innersko fra Telemark Pyrenees så er alle dine problemer løst. Som natt og dag fra Scarpa-bly-tung-pølse til formbar innersko som du steker i ovnen. Funket for meg i alle fall.

Innerskoene vil gå seg litt til etterhvert, ofte blir en støvel som klemmer litt her og der i starten veldig bra når du får gått den inn. Det ser selvsagt ikke intelligent ut å gå rundt på jobb i skisko, men å tilbringe noen timer med skoene på vil etterhvert forme innerskoen. Thermolinerne gjør at du kan gjøre unna prosessen på en halvtime, men risikoen forta du flytter for mye materiale så skoen blir for stor, er til stede.

Skoen blir gulle god etter et par seige toppturer. Bedre med en trang sko enn en som er for stor. Du får heller bare basere deg på å løsne klemmer etc. en stund, så ordner det seg...

Hadde akkurat same problem som deg, dei var VELDIG trange over vrista. bygde opp foten der skoa klemte med tape, før eg bakte innerstøvlene i steikovnen, på varmluft. Nå e dei perfekte.

 
Annonse
Annonse
Annonse