Topptursekk telemark

Noen som har testet f.eks.
- Dakine Vertex
- Dakine HeliPro
- Bergans Backcountry Guide

eller andre liknende sekker? Anbefalinger?

Synes den sitter veldig bra, og festeanordningene er supre. Det virker som om den sitter best hvis du ikke har lang rygg.

Enig m Lok...du bør ikke ha for lang rygg.
Testet Poacheren og Heli Pro og er veldig godt fornøyd.

- prøv Chute, som er skiutgaven av Poacher. Har mulighet for både diagonal- og A-feste av ski. Samt at du slipper alt snowboard-dilldallet som du får på Poacher. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med min (Chute, altså). Bra med plass og sitter som klistret

Kald og lang tur-> stor sekk ( 50 l), varmt og godt -> liten sekk (35- 40 l). Mange gode sekker, men tenk på hva du trenger av fester ( ski, stegjern/ isøks)

Fant meg en 32 liters Bergans BC guide, og den er virkelig kjekk! Har ikke fått testet den så mye, men den virker bra. Gode solide festordninger for stash og ski, og mange fikse løsninger. Og ikke minst: Meget gunstig pris! Tror ikke du får mer for pengene med mindre du investerer i murstein og finnlandshette...

Rendyrket skisekk forberedt for drikkesystem, volum 21 l, diagonalt skifeste m.m. Ser svært bra ut, og til en svært hyggelig pris = ca 560 kr fraktfritt fra USA. Fristende.

Jeg vil anbefale Bergans bc 32 l på det sterkeste. Er kjempe fornøyd med sekken. Sittet som støpt på ryggen når man kjører, meget kofortabel og ikke minst prisgunstig. Sekken har gode fester for ski. Bestilte meg drikkesystem til den, fikk det i dag. Passer perfekt. Source Widepack.

Men som sagt, du vil ikke angre hvis du slår til med denne sekken. Har alt.

Inngangen i ryggen er veldig lettvint hvis du har påmontert ski. Anbefales!!

Har dakine Heli pro II. Er superfornøgd... Ett godt valg dersom du tar den!!

Ved nærmere undersøkelse sender ikke amerikanerne fraktfritt utenfor sitt eget koko-land. Dermed blir prisen på bl.a. Dakine Vertex en helt annen... nærmere tusenlappen. Typisk! Jaja, de ville antakeligvis også måtte ha terrorklarert meg først, så det er kanskje like greit.

Jeg har Heli Pro (1998), Poacher (2000) og Vertex (2002). HP og P er fra før de ble snowboard-spesifikke, så sjekk Chute, etc hvis du kjører ski. Vertex er perfekt til litt-utenfor-skianlegget-turer der du ikke skal ha med så mye parg, og Poacher/Chute har litt mer plass for når du skal på ordentlig topptur med litt klær, feller, mat, etc. Alle Dakine-sekkene mine har holdt bra, tross mye bruk. Mange smarte detaljer, f.eks. åpning i ryggen og lomme i klaffen der. Veldig fint når du har festet ski/brett på sekken og skal ha noe nederst i sekken.

Prøv Haglöfs Rand. Kjøpte den før jul og har prøvd den litt nå. Veldig bra løsninger på feste av ski og staver, bra tilgang til sekken og du har gode muligheter til å feste det du måtte finne på å ha på deg. Sekken blir bra komprimert når du fester alle klipsene og strammer. Bærekomforten er udiskutabel. Egen lomme til drikkepose også. Bare positivt å si om sekken.

har selv Bergans Backcountry Guide og må si jeg er meget fornøyd, den sitter godt på rygen og er ikke i veien, den har også noen fikse anretninger. Gå i butikken og pråv den, så får du en følelse om hvordan den er. Dette kan jo være lurt å gjøre med de andre sekkene også hvis du er i tvil om hvilken du skal kjøpe. jeg ville ha satset på Bergans Backcountry Guide

KJøpte sekken her om dagen, kongesekk. Bra måte å feste skirne på sidene, og dei er stabile mens du går. Sekken sit som eit skudd, både hoftebelte og brystbelte. Eg kjøpte 38 liters sekk og det er topp for ein topptur. Muligheit til å feste isøks, spade, og drikkepose. Den innheld også ryggskinne.

Topp sekk. God å bære, feste for ski/brett, staver, øks osv. Kompatibel med drikkesystemer, masse innvendige/utvendige lommer. Uttagbar ryggplate. 749,- hos XXL

Har selv en noen år gammel DaKine Poacher. Har vært veldig fornøyd helt til jeg festet skiene på den. Da ble det veldig ustabilt og vinglete. Mulig det er bedre på nyere modeller, men jeg hadde tittet på andre muligheter hvis jeg var deg.

Du kan sikkert teste litt forskjellig i butikken

 
Annonse
Annonse
Annonse