Topptur Trondheim/Oppdal

Kor kan man gå?

Trollheimen, snåsahøgda, dovre, oppdal, gråkallen eller vassfjellet. Det er ikke så vanskelig å finne ut hvor man skal gå på topptur om en bare stikker huet litt opp og ser seg rundt. Har dere forresten hørt om statens kartverk?

Spurte for å få høre om anbefalte fjell siden jeg vet
nada og at det i forhold til nord-norge der jeg
kommer fra neppe kan
kalles å snu hodet etter fjelltopper her i paddeflate
trøndelag, jævla smartass!

Hadde tænkt mæi nedi trollheimen om etpar uker på topptur-tur. Ble anbefalt innerdalen, så det blir nok dit. Det e langt unna trondheim da! Det går ann å få tell epar turer rundt Hornet ved Gjevilvatnet. Men som du sei, det e ikkje akkurat Lyngen det hær. I bestefall får du 1000 fallhøydemeter.

Heisann!
Ser du har tenkt deg til Innerdalen. Med mindre det er veldig trygge snøfohold så du kan kjøre bratte renner, ville jeg omprioritert. Var der i helga, og det er ikke akkurat en skidal med de snøforholdene som er nå.
Ville nok heller satset på Todalen. Eller Romsdalen/Eresfjorden dersom du er villig til å kjøre litt lengre. Anbefaller Skjorta i eresfjorden (ca 1600 høydemeter med finfin kjøring).

Todalen, du! Det e notert...

Var i todalen i helga. Masse fine fjell der, kan velja frå bratte fjell til slake fjell, og det er jo greitt mtp snotilhøva i fjellet no.Der var nok av snø i helga.

Ta gjerne ein prat med Gudmund på Kårvatn (inst i todalen) for tips. Han har også ein butikk der ein finn alt ein treng. Kan fort slå ihel nokre timar der om veret skulle verta for dårleg.

I Isfjorden er det masse topper og ta av
Vengetindane er og anbefale.
Bratte rener, isøks og stegjern

 
Annonse
Annonse
Annonse