Tinseltown Glamour etc.

Hva er den beste skiscenen festet til film? (Spillefilm, IKKE skifilm). Setter åpningen av "the Spy who loved me" hvor James skyter med staven og BASEer ut fra klippe, ganske høyt. Noen bedre???

...når han smyger skia på den andre siden av bjørka, og kompisen følger i spora og klinker balla i bjørka...kanskje ikke så kvass skikjøring, men ganske humor. Iallefall når jeg var 12 år og så den første gangen.

Jeg synes fortsatt "The spy who loved me"(med slasken George Lazenby) er en av de kuleste Bond-filmene. OK, han var en skral skuespiller og alt det der, men han er så kul hele tida når han vaser rundt oppe i fjellet. Også på ski.

Husker en som het Hot Dog fra jeg var kid og leide filmer på den lokale videosjappa. Mye drøy skikjøring, hopping igjenom vinduer og sånn. Og litt tits and ass da. Men det hører med.

More more more more

Lazenby i "her majesty"s secret service"

men enig fet han å da, når han kjører fra skredet som tar kona

ble spilt av Roger. Jeg vil også bemerke at han kjører fakie og dropper ut fakie med en flip og lander på beina som bare James Bond kan gjøre. Legg også merke til at når han suser nedover på ski og noen begynner å skyte på han er hans første reaksjon å ta på seg skibrillene. Den gule skidressen han har på seg hadde dratt damer på hemsedal cafe, og jeg vil også bemerke at han med sikkerhet går kommando med tanke på den korte tiden han bruker til påkledning.

Det er gøy når Shane McConkey skryter av progresjonen innen skikjøring i Focused når James basehopper med ski på 70-tallet.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaames BOND !!!

Digger Aspen Extreme også... fet film

"for your eyes only"

Veldig flaut at jeg nevnte feil film, skal sporenstreks hjem og straffe meg selv med en kaktus.

Dette er helt klart den feteste ski filmen å oppdrive, sammen med ski school filmene. Alltid viktig å ha med unge kvinner i undertøy på skifilmer...

Ikke glem den fantastiske storyen i denne filmen. Love, ski og friendship forever, lizzom! Trist slutt osv.. ikke et øye er tørt.
Ellers vil jeg gjerne trekke frem Selskapsreisen 2 (?), som også inneholder noen klassiske scener.. Jeg tenker da spesielt på gjengen som kommer i pastelldraktene sine og neonfarget solkrem, mens de hoier og skriker. Fantastisk! 80-tallet forever.
Og apropos det, en god gammel skatefilm som MÅ nevnes er Trashin`. Det er kanskje lett å le nå, men for en som så denne filmen minst et to-sifret antall ganger... Så er denne filmen stor. Virkelig.

Ok, jeg ble litt revet med.. har et liv altså.

Alpereisen er sinnsyk... "Daaaaal skidan gumman"

Dumb & Dumber her også en bra take på ski

Fresh Prince Of Bel Air.. Når Will og Charlton må hoppe utenfor ei klippe!! Stilen dem har når de lixxm svinger seg nedover er feit!!!! Har ledd meg skakk en del ganger av den scena...:P

 
Annonse
Annonse
Annonse