Tilpasning Sweet Rooster

Må si jeg ikke er helt fornøyd med komforten i min Sweet hjelm. Da den var litt for stor, klistret jeg på medfølgende pads på sidene og bak, og hjelmen satt bra. Eneste aberet er at det klemmer litt på sidene i bakhuet. Ganske irriterende. Noen som har noen heite tips/opplevd det samme?

Min klemte litt over tinningene. Kuttet enkelt og greit vekk litt av de padsene som ligger inni som standard. Funka som en kule. Så lenge du ikke kutter vekk selve isoporen bør ikke det være noe problem.

Jeg har opplevd det samme med Trooperen min, men i mitt tilfelle har det ikke noe med de pad'sa å gjøre. Det er den puten bak som presser mot de to kulene man har i bakhuet, og etter ca. 2 timer er det skikkelig vondt... Hadde slitt til min gamle trooper, men den ble som de fleste andre innkalt. Sweet sa de kun skulle skifte den nederste delen, men tydeligvis skulle de overraske positivt, så jeg fikk en helt ny hjelm. Ble litt lei meg da, siden jeg nå må slite til denne også, noe som tok litt tid med den andre...

jeg sliter med at jeg får vondt på øra fordi "hullene" til øra blir feil når den sitter bra ellers på hodet... (nei, jeg har ikke store ører....) så vurderer å kutte litt i den jeg og. Ellers er det jo en uovertruffen hjelm!


live

HAr akkurat samme probleme med trooper S1. Litt trangt på sidene i bakhuet, blir jævla ont etter en 2 timer. Skal gjør som Tabaqui sier så funker vel dt go knall!!

Har kuttet og herjet litt på padsene nå jeg også, virker som det funker bra! At det ikke følger med en form for mykt omslag rundt hakestroppen synes jeg også er irriterende når en betaler så mye for en hjelm. Ellers superfornøyd!

Takk for gode tips.

Gode tips jawink

 
Annonse
Annonse
Annonse