Tilgang til skikjøring fra Innsbruck

Hei,

Har fått et bra tilbud på en leilighet 15 kilometer fra Innsbruck (mot brennerpasset) i 10 dager og lurer på å ta den. Hvordan er tilgangen til skiannlegg rundt innsbruck (tenker på bra pudderkjøring om forholdene tillater det)?

Det er jo noe over en times kjøring til de store anleggene vestover ser jeg. Er det noen som har hatt base i Innsbruck og opplevd det som bra? Tenkte vel å følge med på meldingene og kjøre rundt.

Takker for svar.

http://www.innsbruck-tourism.at/

Hei gut!

prøv denna; trur de skal gå an å finne ein god del info både på avstander og priser på aktuelle anlegg. Eit alternativ kan jo vere Ötztal innover mot Sölden, er nokre moglegheiter der surprised)

Olav

Hei

Innsbruck er ikke langt fra zillertal, ca 30 km. VI er en gjeng på 3 stk som har base her nå i vinter, her er det fantastisk terreng, herlig skogskjøring og fine fjell, men dessverre lenge siden sist snøfall.. VI trenger et dryss.. Zillertal er ihvertfall et meget bra alternativ fra Insbruck.

Noen som har vært og kjørt i Axamer Lizum? Ligger jo i grei avstand fra Innsbruck, og ser ikke så helt gærnt ut på papiret.

Hei
Det høres ut som du skal i nærheten av Neustift, som ligger i Stubaital. Det er dalen mellom Sølden (Otztal)og Tuxtal/zillertal. I Neustift er det to skisystemer, et oppe på breen (Stubaigletcher) og et lenger nede (Schlich eller noe sånn). På toppen får du typisk "høyde" kjøring, mens i Neustift er det masse bra skogskjøring.
http://www.snow-forecast.com/resorts/Stubai-Glacier/

God tur.

Her er info fra svensker som har vært i Axamer Lizum

http://www.freeride.se/resort/resort.php?id=973

 
Annonse
Annonse
Annonse