Thats it thats all

Så denne filmen nylig, den nye storsatsningen til Travice Rice.

UTROLIG fine bilder, veldig mye naturbilder fra heli. Meget pent for å si det mildt, gleder meg til HD versjonen kommer.

Kjøringen er og veldig bra, men det er det alltid når Travis er med, men musikken var ikke mi greie. Veldig mye "spesiell" rock... men det er et lite minus når du får se så mye bra kjøring smile

Vet noen hvor man kan få tak i filmen på blu-ray?

http://www.amazon.com/Thats-All-Blu-Ray-Blu-ray/dp/B001KVY41O
http://www.blu-ray.com/movies/movies.php?id=2742
http://www.sportsflicks.com/DVDinfo/snowboard/thats_it_thats_all_dvd.htm

vet noen hvor man får kjøpt filmen på dvd for UNDER 300 Kr?

Du får den på eksponert.no til 249,-

http://www.eksponert.no/product_info.php?cPath=1_7&products_id=411

jeg kjøpte bluray versjonen....helt extrem opplevelse kommer aldri til å greie å gå tilbake til vanlig

Jeg har hatt denne filmen i en periode nedlastet fra sjømannsiden. Hovedgrunnen har vært at den har vært umulig å få tak i da den har vært utsolgt over alt.

I dag landet dvden i postkassen fra Eksponert.no. All ære til dem for rask service.

Filmen er uten tvil den vakreste og råeste snowboardfilmen jeg noensinne har sett. MEN!! Den ser helt gruuuuusom ut på DVD. Filmen er spekket med nydelige bilder av snø med lange myke valører som strekker seg gjennom landskapet. På dvden ender jeg opp med grumsete kvalitet og helt grusomme overganger i valørene. I tillegg ser flere av shottene ut til å ha et grønnstikk i seg.

Jeg tenkte det MÅTTE være mitt dvd-tv setup men nei.. Min 50" panasonic er kalibrert til perfection og dvd spillerene mine er alle hdmi baserte spillere av god kvalitet. Det ser rett og slett ut som om filmen har blitt kjørt gjennom en myglekompressor av dimensjoner.

Nå sitter jeg her og føler jeg har kjøpt katta i ryggsekken og vurderer faktisk en Blu-løsning.

Dette var ille. Dette var sjukt ille. Jeg tror ikke jeg er pirkete.... jeg viste det til dama som sa hun tydelig så hvordan overgangen mellom mørke og lyse partier i sneen rett og slett var dannet av stor grumsete pixler. For å være litt ekstrem i uttalelsene mine så gav det hele men en skikkelig You Tube opplevelse.

DENNE FILMEN FORTJENER FULL HD, GÅ FOR BLU RAY VERSJONEN!!!!

Med vennlig hilsen en superskuffet snømann.

Sykt bra film. Er som å se BBC's The Earth+snowboard. smile Noe av de beste jeg har sett. Må si snowboard-film evolusjonerer bra for hvert år som går.

 
Annonse
Annonse
Annonse