Telemark / randonee på samme ski!

Er det noen som vet om det finnes plater som er laget for å skifte mellom forskjellig type bindinger? Skulle gjerne hatt et par fats med rano og telemark.

Skal jo ikke bygge all verden heller

smile

gleder meg til mange fine svar!!

Det er vel bare å modde et par linken med noe som låser helen ned til skien. Jeg for min del er mer for å stå telemark når man ransoneer.

håper det er jeg som forstod spørsmålet feil i sted!!
er d slik at du vil ha en ski som du kan kjøre tele på og andre ganger feste helen for å kjøre alpint? i så fall finnes det CrossPlates, hvor du kan bytte mellom to sett bindinger, i ditt tilfelle da telisser og rando.

Ja det stemmer. Jeg vil ha muligheten for å skifte bindinger på skienen. Får ta en titt på crossplate

Det finnes noe som heter crossplate - som gjør at du lett kan skifte mellom
telemark- randonné- og alpin-bindinger.
Svensker som står bak.

www.crossplate.com

Jeg kjøpte Crossplates i januar 2003 og er svært fornøyd med løsningen. Bindingene sitter som støpt på skia, platene stiver ikke opp skia på noen unaturlig måte, og det tar under ett minutt å skifte fra slalombindiner til telemark/ranone bindinger.

På grunn av jeg nå kun kjører alpint selger jeg mine Crossplates for høystbydende over 700,- + frakt! smile

NDI (Svensk) har for tiden ingen Norsk importør, men send gjerne forespørsel til Stefan Ljunggren epost: info@ndi.nu. Meget god service, grei betaling, forsendelse og oppfølging (det manglet et par muttere ved min bestilling. Det fikk jeg beskjed om før jeg selv oppdaget at de manglet)!

 
Annonse
Annonse
Annonse