Telemark VS sklibrett

Hei jeg heter ROnny og står telemark. Jeg lurer på om det er det bra å stå Telemark eller burde jeg heller stå på brett. Syntes jo det er kult med tellis, men det passer liksom ikke å røyke når en står tellis, da er brett bedre. Det er mere snus som er kult på telemarkski.
Kompisen min Kai står slalom, men han er ikke så god, han klarer ikke å håndtere skia sine på en ordentlig måte. De er rett og slett for krevende for"n. De svinger jo men det ser jo ut som ei kråke som detter nedover bakken. Er det noen som kan hjelp"en??

Han kompisen din burde begynne med strikking, det hjelper noe jævli på svinge egenskapene.

Telemark er jo bare for idioter, det er samme f om du røyker eller ikke.. du burde drekka deg full imens du står så du slipper den traumatiske opplevelsen det er å stå telemark

Fy faen å useriøst.

du greier vel selv og bestemme om du skal kjøre telemark eller fjøl??! det er ingen andre som vet hva som er best for deg, kjør det du syns er fett.

Du er sikkert lærer.

Stapp en banan opp i anus, da svinger det mye bedre. Stapper du opp to, svinger det best.

Jeg er enig med Fredrik

Han har bannanner i sekken .... Faen det er jo mat ikke rumpeleketøy.

At bananer er mat er en stor misforståelse som oppsto i det forrige århundre. Bananer ble opprinnelig utviklet av de gamle aztekere som et rompeleketøy. Buen var nøye tilpasset aztekernes rektum som svinger noe mer enn vår. Alt dette kan dokumenteres via leksika forfattet av den anerkjente professor Erich von Dänichen.

da kan du røyke, drikke og oppføre deg dårlig. jf. Shaun Palmer

Glem ikke banan nr.3! Da sitter hoppene bedre! Viktig! Og hvis du synes det ser bedre ut og cigge ved siden av ett snowboard,, så kjøper du snowboard! Viktig og gjøre det man føler for..wink

Hvis du greier å kjøre opp banan 4 og 5, trenger du ikke ryggskinne heller!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse