T1r

noen som bruker T1r også til toppturer?
erfaringer med bruk av både T1 og T1r?

Har brukt T1R på topptur i hele fjor. Funker fett det. De veier mer og dermed blir turen opp litt tyngre, men som man sier, det som ikke tar livet av deg blir man bare sterkere av. Det kommer selvfølgelig litt an på hva slags toppturer du skal på. Kjører du bil en til bunnen av renna og labber opp er det et fett. Skal du gå langt inn på fjellet før du kommer til der du skal kjøre kan nok en lavere og lettere støvel være tingen. Så er det selvfølgelig litt avhengig av hva slags form du er i. Er du en som spinner av gårde foran de andre uansett kan det sikkert bare være en fordel med litt tyngre utstyr. Til slutt, på vei ned igjen er det ihvertfall knallbra å ha T1 racing!

Takk for inlegg.
Det jeg egentlig lurte mest på er om den er så stiv i forhold til T1 at den er markant værre å bruke på topptur. Vet at T1 med litt velvilje funker bra.

Jeg går selv med crispi cxr. Dette er en tilsvarende støvel. Så lenge du går på feller og har hælløfter er ikke problemet så stort. Værste er lange innmarsjer på lange flater, men det er jo hat uansett på feller. Gevinsten er betydelig større nå turen ned enn hatet på turen opp. Om du løsener på vinkel jernet bak på hælen også så er ikke skoene så stive å gå i.

 
Annonse
Annonse
Annonse