Sweet klær store i størrelsen ?

Nyz

Lurer på om Sweet crusader dressen i XL blir litt i det største laget for meg ?

Er 16 år, 180cm høy og veier i overkant av 60 kg. Jeg vil ha det baggy, men ikke sånn at jeg svømmer i det : p

180, 60kg og XL???? LOL!

Nyz

var vel et par år siden jeg veide meg, og da var jeg 60 omtrent, så jeg tipper 70 - 75kg ?

sweet er ikke spesielt baggy, så viss det skal være litt baggy liksom ville jeg kjøpt XL.

Letteste måten å finne ut av dette er vel å besøke en butikk som fører sweet, og rett og slett prøvewink

Har venner som har klaget over kvaliteten på klærne til Sweet, bl.a. at buksen revnet etter svært kort tid. Selv har jeg ingen erfaringer rundt dette.

Noen flere som har opplevd noen problemer rundt dette?

Har en prowler dress i L, er 183, veier 80 kg, den er akkurat passe baggy, ikke ugly baggy som det er alt for mye av. Siden dressen du vil ha er i crusader serien er den ikke like baggy, så prøv dressen først og ikke gå for ugly baggy, i tillegg er det en 3-lags gore tex, så den er tynn, du trenger en del under. Når det gjelder kvaliteten på klærne, så må det være tilfeldigheter. Uansett så er det full reklamasjon på klærne så lenge de ikke er mishandlet, eller at man har vært uheldig/uforsiktig.

Noen som vet om hvor de har beste prisene på Sweet klærne i butikkene?

Prisene er dessverre såkalte fiksede priser, for at en butikk skal få lov til å selge Sweet er de pålagt å selge til visse priser. Detter gjelder over alt, foruten Sport 1132 i Trysil, tror jeg. De selger til full pris, men har noe på salg rundt påske. Dette pga de tross alt er i Trysil.

Ang store størrelse fra Sweet!

Vent til neste vinter når deres nye kolleksjon som heter Autonomy kommer ut.

Det er en baggy kolleksjon mer rettet mot park miljøet, og ikke så mye frikjøring. Selv om mye av det er helt konge anywaysgrin Jeg gleder meg iallefall til å se det irl

Nyz

ok, takk ^^

Ikke noe problem!

Ellers så er XL i f.eks Crusader serien ganske svært.. Har en XL bukse der selv, og jeg er 190cm og 85kg.. Den er baggy på meg.

Har tenkt å kjøpe meg en Crusader jakke, men er usikker på str. Har en Norønna Falketind i str. L, men hvis Crusaderjakkene er så store i størrelsen bør jeg kanskje ha M? Jakken skal hovedsaklig brukes på toppturer og litt bakkekjøring, så vil ikke ha den for baggy.

Kjøpte selv Sweet Crusader dressen men desverre revnet selefestet på innsiden av dresen, det ble også oppdaget falming av fargen på deler av dressen. Dette var etter 14 dagers normal bruk (Ramling og fall i snø) brukes til kiting. Sweet reparerte selefestet men klarte å kaste bort selve selene. di ville heller ikke erstatte dressen p.g.a. falmingen i ytterstoffet for de mente Sitat: "De er bestemt på at det er kommet noen form for kjemikalier eller lingnende på dressen" sitat slutt. Dette har de brukt nesten 6 månder på å komme fram til. Jeg ble advart før jeg kjøpte denne av noen kompiser som har hatt dårlig erfaring med sweet. men dressen jeg hadde jo lyst på en slik..

Har skrevet klage men jeg regne med det blir forbruker rådet + hele pakka....

Det blir i allafall ikke sweet neste gang!

 
Annonse
Annonse
Annonse