Sweet eller norrøna

hvilke skiklær er best. Sweet eller norrøna lofoten?

er foresten på utkikk etter sweet jakke og bukse eller norrøna lofoten.

Tror neppe du blir misfornøyd samma hva du velger. Sweet er "kulere" og litt mere "fashion" enn norrøna, pluss at sweet har gjerne enda flere tekniske detaljer, gå for sweet duwink

Ville gått for norrøna vis du er aktiv på topptur, men sweet om du er ei trekkhore. Sweet er vel litt meir "baggy"

Häglofs har kommet med en soft-shell versjon i beste goretex i år, skal være veldig behagelig!

det blir a baggy det og vis du kjøper det stort nok=)
kjøpte norrøna nå og det er baggy!!!
Det er sykt digge klær, men sweet og ser ut som fine klær da...
Min subjektive mening er Norrøna!!
Jeg er veldig fornøyd......cool

Selv kjøpt Haglöfs Colouir jakke og bukse, helt topp comfort og passer meg perfekt. Samt at jeg syns designet på disse klærne er finere enn andre i år, men dette er jo min subjektive mening. For topptur har også Mammut mye fint å komme med. Ellers enig at Sweet er for heisbasert kjøring og Norrøna for den som i tillegg skal bestige topper.

sweets supernaut serie er vel like mye til topptur som norrøna, hagløfs ville jeg trodd men!?

Supernaut er en skikkelig allright jakke. Brukte den i forrige sesong, og er veldig fornøyd. Den er ikke for baggy, så den er veldig fin på topptur og. Kvaliteten er også ipåklagelig. Har og testet en Crusader bukse, funka bra den. Men liker best snekkerbuske-typen, så kjører med en Norrøna buske fra 3 år tilbake.

Kjøpte meg Sweet Crusader jakken for noen uker siden og den er ikke noe mindre egnet til toppturer enn Norrøna klær av tilsvarende modeller. Det er en skalljakke med lufting under armene og midt på ryggen som krever lagdelt bekledning under for å holde varmen.

Sweet er fete.....Sweet har mega fete klær, de er sinnsykt kule, helt RÅ på design. Og det er kanskje problemet, de er for fete/kule? Norrøna er jo ikke langt bag nå da, med freshe farger og kulere klær. Men Norrøna er LITT enklere virker det som på løsningssiden. Kvalitetsmessig tror jeg Norrøna er bedre og jeg antar at service ordningen deres er bedre (jeg vet, jeg hadde SINNSYKT mye problemer med en tidligere Lofoten jakke men etterhvert så løst Norrøna det på EKSEMPLARISK vis, kudos Norrøna).

Sweet har de beste løsningene, de har sinnsykt kule detaljer (feks åpning i ryggen med å trekke i en snor) og virker mer innovative. Norrøna lager samme klærene de alltid har gjort med nye freshe farger.

Og LOFOTEN ER BAGGY!!!!! Jeg skulle hatt str S i den nye Lofoten jakken. Den passer på armer, skuldre osv. Men er sinnsykt smal på meg nederst. Så får å gå over Lofoten buksen, må jeg ha M. Den er for lang på armene og er baggy til tusan......

Sinnsykt irriterende, for før kunne jeg ta skiklærene mine og traske i fjellet, klatre, ta en tur i høststormene. Ikke fanken om jeg drar på fjelltur i Lofoten bukse/jakke. Så nå må jeg jo kjøpe enda ett sett..... Fashion koster!

lofoten funker jo kjempe bra i fjellet!!

mulig det er fjellklær som du sier, men legg hvertfall til at du MÅ ha STORE sko da.. baggy som fy, og ingen stramming i legg, så hikinksko/stegjern/joggesko osv er jo ikke forenelig med lofotenbuksa(selvfølgelig også sweet sine bukser)

Jeg er enig med "bare stian" som sier at du må ha to kit(hvertfall bukser), og fashion koster.. Mitt tips: Hagløfs eller Arc'teryx.. Ikke kule farger på bukse og ikke så baggy, men en allroundbukse med kvalitet som ikke står tilbake for hverken sweet eller norrøna, snarere tvert imot.. Så kan du heller skeie ut med farger på jakke og utstyr. klatrer du med ei gul bukse kan det nok fort sies at den VAR gulwink

Men er enig i at jakkene fra sweet og norrøna vinner på look i bakkensmile Fashion koster stiansmile

"Kvalitetsmessig tror jeg Norrøna er bedre og jeg antar at service ordningen deres er bedre (jeg vet, jeg hadde SINNSYKT mye problemer med en tidligere Lofoten jakke men etterhvert så løst Norrøna det på EKSEMPLARISK vis, kudos Norrøna) Q: bare stian"

Norrøna og Sweet bruke samme Gore-tex serviceverksted..
Eg vil tro servicen e ca lik?
Eg blei forresten JÆVLA fornøyd når rifta i min Flightsuit blei fiksa, og med samme garanti smile


Hvis det ikje går første gang, så har du for liten fart!

da valgte du feil str. Eg er 190cm, 78 kg og bruka XL.. Blir hefti nok det..

Det blirjo selvsagt smak og behag. Men jeg testet L, den var absolutt lang nok. Og er den lang nok er den i rett str spør du meg. Ser at guiden på Norrona.no at L kan brukes opp til og med 189cm smile

Men men, snittet er vertfall mer baggy på Narvik en Lofoten slik jeg har opplevd det!

Knall priser her:
http://www.oslosportslager.no/annonse-5.aspx

Det ble Trollveggen bukse og Narvik jakke.
Narvik bukse har jeg jo

Norrøna hadde i fjor store problemer med tapeing av sømmer. Lommer og div. deler løsnet i hytt og gevær. Grunnen var ett nytt stoff som de brukte innenfor Gore-texen. Tapen festet seg rett og slett ikke. Vet ikke om de har samme problemet i år, men om de ikke har fått fikset det er det ikke bare irriterende, men også tidkrevende å få fikset..
Sweet har ikke hatt dette problemet så vidt jeg har hørt.

Norrøna primaloft e ikkje dumt altså..

Har lofoten bukse og softshelljakke. Utrolig fornøyd med begge. Kjøpte nok buksen en str for stor. Dvs er for lang når jeg går i vanlige sko (bare å brette opp), ikke noe problem i alpinsko. Veldig god bukse på topptur. Har flere kompiser med Sweet klær, de er veldig fornøyd. Er faktisk imponert over hva gutta i Trysil har fått til på få år når det gjelder klær. Det ser veldig bra ut, og ser gjennomført ut. Når det gjelder Norønna er det så klart feil at de ikke har forandret stil. Lofoten er helt klart et brudd på vanlig Norønna stil. Har holdt meg unna Norønna i mange mange år pga stilen. Men fallt for Lofoten (dog ikke alle fargene) plaggene.

Har brukt sweet noen år nå og kjøpte ny Sweet Supernaut jakke og bukse forrige sesong og var superfornøyd med det. Servicen fra sweet gutta oppe i Trysil er upåklgelig. Får du noen problemer med klærne ordner de opp med en gang. Synes heller ikke at klærne blir for store eller for baggy. Jeg hadde gått for Sweet, men det er jo som folk sier veldig smak og behag.

 
Annonse
Annonse
Annonse