Svalbard snowboard-shop?

Hei.
Jeg lurer på om noen av dere der ute i FRIFLYT land vet om en butikk eller to på Svalbard som selger snowboard (helst i Longjerbyen) ? Og hvordan er prisene der borte i forhold til her hjemme i Norge?

siden det bor hele 2000 stykker der pluss noen "steinrike" russere.... Sikkert to personer som bor der fast og står på brett..

ok...............d sku vært en butikk der ass

Bestill utstyr fra en nettbutikk til Longyearbyen, og du slipper norsk mva. Dette fordrer jo at du har en adresse der, men noen kjenner du vel.

Ellers er ikke prisene særlig mye lavere enn nede på fastlandet.

æ ska t Longjerbyen og æ lurte på om d va nå snowboard sjappe der???????som nån viste om.....kanskje dem har en internett adresse????

Har vel en sjappe der oppe. Sjekk internett, eller ta en telf til Svalbard turistkontor. Ellers glimrende terreng for brett og ski rett ved byen. Svalbard er fantastisk! (Du har kanskje vært der før?)

har ikke vært der. d e egentlig bare farrsan som ska dit, og æ vil at han ska kjøpe et brett til mæ før æ har hørt at d e ganske billig før sports utstyr der!! smile

jello?

Er en stor sportsbutikk der oppe som bestiller det du skal ha....
de har ikke så mye inne,men de er veldig greie å behjelpelige!!!!
De har jo ikke kontakter med alle merker,men noen merker har de og da får du utstyr langt under det du betaler her hjemme!

eks: Rossi B2.M7Rottefella R8 Isøks og div annet små snacks 7000kr....Prisene er uten moms der oppe så ting blir billigere!

For bra skikjøring der oppe må du litt vekk fra Longyearbyen..Klart noe bra rundt byne,men litt inne på viddene finner du mye bra!!!!
Var 1 Frikjører/Jibber og to Jibbere der oppe i Starten av mai med Fotograf og de kjørte mye fett der!
Kan nok komme reportasje i Ultrasport...3 av landest fremste karer på ski...grin

Så turen er verdt å ta! Men best føre i slutten av april starten av mai.....
Dårlig snø år i vinter.....Men neste vinter blir perfekt grin

tnx folks!!!!!!!!! grin

 
Annonse
Annonse
Annonse