Surfing i Karibien

Noen som har et forslag til et overlegent surfested i Karibien? Vet av noen, men hittil ingen som skiller seg helt klart ut. Skal surre litt rundt her ei stund og kikke etter noen brukbare steder. Men hvis noen har et tips om et eller annet sted de har surfet som var en aldeles høydare tar jeg gjerne imot!

hei hei.

hvor i Karibien er det du skal?

har selv vært i den Domoinikanske Republikk i tre måneder. der er det flere flotte steder. men du er helst avhengig av bil hvis du vil prøve ut litt forskjellig.

anbefaler virkelig å reise til Cabarete. der er det gode forhold for både surfing, kiting og windsurfing.

lurer du på noe er det bare til å spørre.

Er for tiden paa trinidad. Men har ingen faste planer naar jeg er ferdig her, dermed innleggetsmile Men dom. republikk hoertes ikke dumt ut. Skal sjekke litt omkring det. Takk for tipset!

Selv om Cabarete er fint og gode forhold finnes det flere andre steder. I Colombia har du to nydelige spotter. Ene er i Cartagenas de Indias, hvor du kan få swells opp til 4 meter, ellers har du gode swells i Parque NAcional Tayrona. Der er det store swells med reef break. Andre tips er Costa Rica, El Salvador eller Guatemala, langs stillehavet. God Tur.

 
Annonse
Annonse
Annonse