Surf Portugal

Noen som har forslag til bra surf i Portugal? Vurderer å dra mot slutten av sommeren, men vil gjerne høre fra folk som har vært der før vi bestiller noe. Hvor drar man? Burde man ha leiebil? Og hvordan er det med utleie av utstyr osv....

hvis noen har erisetips å dele hadde det vært fintsmile

http://www.lapointsurfcamp.com/lang_no/lapoint_pt.htm

Her har du alt du trenger.. De holder til utenfor Lisboa og så vidt jeg vet får det billige rutefly fra Oslo. Prisene på pakkene er også ganske rimelige.

Portugal er vel en av de bedre stedene man kan dra for surf sommer/høst, som ikke er altfor langt unna; og det er relativt billig å bo der nede. Et lite tips er kanskje å vente til august/september, da det fortsatt er varmt, og større sjans for bedre bølger. Fly til Porto eller Lisboa, og kjør opp eller ned langs kysten. Anbefaler leiebil, da får du alltid mer ut av ferien!! Vil du slippe leiebil, er Peniche stedet å dra til. Sjekk ut http://www.balealsurfcamp.com/Default.aspx. Her finner du alt fra nybegynner bølger til svært krevende bølger som bryter over rev. Det er flere surfebutikker der nede; med bra utvalg av brett til salgs/leie. Også flere surfcamps der du kan bo bra, leie brett, og de kjører deg til andre bølger hvis du vil det. Har du lyst til å ta med telt, er det ikke noe problem å finne "campissimo" smile Og husk å ta med et par gloser portugisisk; det kommer godt med.

 
Annonse
Annonse
Annonse