Sunnmørets perle!

Glem stranda.. kom til fjellsetra.. hoho..
uante muligheter.

www.sunnmorsalpene.no

Finnes ikke bedre i nærheten, sorry, men fjellsætra e bra der med, men havner nok på en 2 plass.

Det finnes ikke noe snø av betydning noen plass på Sunnmøre, skrotinger.

OMG, d er jo snakk om i sesongen da, TM!

gutten med peiling. Når snøen først kommer her, så daler den ned hele jævla sesongen..

ikke noe lavlands dalsøkk med snøfall tidlig som fryser til is i 3 mnd.

-

Stordal alpinsenter er seff. best....hvem har fått 4 sider i friflyt kanskje?? IKKE Fjellsætra i alle fall...ingen plasser på sunnmøre kan måle seg på snømengden, og mulighetene for gigantiske kickere er mange..
hører også skummle rykter om at vi har fått oss en rail wink
Stranda dug til en ting: "Grandisen" ellers kan vi sprenge hele anlegget for min del..
Har likevel STOR tru på fjellsætra (men dere er nok fremdeles et godt stykke bak) på tide dere over fjorden også kommer dere ut av stresslessen og bygger noen småhopp (babysteps u knowsmile

HEHE, om du har utforsket mulighetene for å faktisk kjøre hele baksiden, Tudalen og området rundt Auskaret, så hadde du nok ikke vert i Stordalen hele tiden !
Men patrioter er patrioter, borte bra, men alltid hjemme best..
Fjellsetra komme seg veldig i år med tanke på parkbygging og lignende, det er faktisk få plasser som kan sammenligne seg med muligheter for kveldskjøring også. Mye bra i Sunnmørsalpene.
Fatter ikke at Bjorli og slike steder trekker så mye folk... 300 høydemeter med en helling på 4 grader? I alle fall ikke langt unna.. grusomt anlegg. Vi liker det bratt, klipper og kupert terreng! jaho

Stordal alpinsenter er sikkert plassen på sunnmøre hvor snøen kommer tidligst og ligger lengst. Fine frikjøringsmuligheter og tar du med deg spade til å bygge et par hopp så er det duka for som serious action!

er drit lei av folk som skryter om om skianlegga på sunnmøre, ikkje tiltrekk meir folk der er overbefolka nok som det er, er enig om at der er bra til tider men det blir dårlegare etterkvart som det kjem so satans med folk, hold kjeft, bevar hemlegheita

Når holder jeg til i Vassfjellet da...og frikjøring er ikke min greie...om Fjellsætra får den berømte parken sin gjenstår å se, (da skal i alle fall S.productions være de første som tar turen ned igjen)..Vi vet foresten alle hvor stor denne høyt profilerte parken på Stranda er. Pussi er det likevel at ambulansen er der hver helg å plukker opp en eller annen som presterer å skade seg på disse miniatyr hoppene...tyder dette på generelt elendige skiferdigheter der borte eller er det "inn" å brekke ting å tang der, ikke godt å vite hva de tenker disse wannabe Ålesunderne.
Det blir for tynt å si at Stordal ikke har frikjøringsområder. Vi har nemlig ikke funksjonabel trakkemaskin, noe som igjen forklarer all løssnøen som ligger der.

du sa noe der.. kan noen slette denne tråden? smile

Fjellsetra er for veskenappere og sengevætere. Kom dere ut av barnebakken og dra til stranda.

har en fet pizza fabrikk. thats it.
oppskrytte poser-arena.

Vis dåkker ska ha ein ordentli bakke mæ goe tilbud! Så ta dåkker ein tur te Glomfjord.. Det ligg ca 2,5times bil kjøring sør førr Bodø og her ha vi mange goe tilbud.. Eks vis dåkk gjer beskje ei uka i forveien så kan dåkk få lånt ei hytta te fjells el hotellrom, mat servert a hyggelige folk og kjøring til en goe penge, til å me man kan få lånt stolheisen. Finnes det noen andre plasser med ett sånt godt tilbud?
Ring å prat me Eirik 75719170 i helgen fra kl 11-15 og 75719366 i ukedagan fra kl 17-20. untatt mandag..

jeg fikk mine ideer ang ski på fjellsætra. både bortover og nedover - innmari fort nedover!! så valget mellom stranda og sætra er tungt for meg. men tror jeg lander på stranda hvor jeg har hatt sv! gøy ved å ta meg ned nye linjer jeg ikke har prøvd før. men overbevis meg gjerne..!

dra til stranda dere som vi ldet, så får jeg nyte godt av alle mulighgetene vi har her på fjellsætra alene...

 
Annonse
Annonse
Annonse