Sunnmøre Productions presenterer Sensation!!

Har du lyst til å se vår første skifilm Sensation? Last den ned her :

http://home.no.net/penemy/Sider/sensation.htm

hvilken player må en ha for å se den a? lasta den ned jeg men den funka ikke.

Bra film det! sjekk også ut de nye filmene til Snowbanging Productions. Se dem på www.home.no/snomenn ligger en del tøffe filmsnuter der nå også!

Skal funke i media player eller i dvd program. det er svcd så den skal funke i dvd spiller oxo.

jøssenammen og flott siden til snømenn var blitt nå da! husker i fjor vinter da dere sto på som fult for å reklamere for den! og da var den mildt sagt STYGG. men jeg må si den er bra nå! filmene deres er heller ikke så verst! Stå på alle! Skifilmer er altid rått og se, uansett om det er eliten eller "amatører" som er med på de!

Pga. stor trafikk har har filmen vår klikket og er ikke lenger tilgjengelig

Hehe... synd det gutter! filmen var jo ganske bra! dere bør kanskje bytte server! Fine filmer til dere å Snømenn. hehe orginalt navn!

Meget bra jobbet gutta. Synd serveren klikka, 240mb er kanskje i største laget å legge på nett... Men props for bra filming, klipping og stjæling av musikkspor!

sitter på skulen nå, så har ikkje mulighet for å laste ned filmene nå men eg skal ta de ned når eg kommer heim... Har mekka ein liten film eg også, den kommer snart ut på hjemmesiden min www.moron-productions.com, foreløbig kan dere jo kikke på noen av de gamle filmsnuttene som ligger der... Noen som hvet om amatør film-konkurranser (ski) i år?

åå,synd det med serveren..!
men kan dere ikke komprimere den sånn at det ikke blir så mange MB..

field.tk

Flott filmer

Får jo ikke lasta ned jo!

Dødsrå film karer! stå på videre...

her kan dere laste ned sensation fra en rask server.

http://158.38.140.246/sensation.mpg

annen film som kan være vert å sjekke ut er Big Hits and Nasty Tits

http://158.38.140.246/Big_Hits_And_Nasty_Tits_VCD.mpg

Sensation er oppe å går igjen!!!! Så til alle dere som ikke har fått sett den enda så er det bare å sjekke ut nå på NY adresse.
Du finner den på:

www.twintipkai.tk eller http://home.no.net/penemy/Sider/sens.htm

Takker til Nils T som har fikset ny og bedre server til oss TUSEN TAKK.

stilig film ass..

Snømenn filmene var bra de å da! men fytti rakkeren Senation rocka!!

Halla alle skientusiaster!!
Sunnmøre productions takker for mye ros. Hyggeli at så mange gir tilbakemeldinger smile Ønsker alle lykke til i den kommende skisesongen, så lurere det nok en oppfølger til Sensation mot våren smile

Vakkert, vakkert og når introen var ferdig...TOK DET FULLSTENDIG AV!! Dette må være en av de beste debut filmene gjennom historien...så da er det bare å glede seg til den neste!!Har litt høye forhåpninger nå..men dere lever nok opp til det! Takker for en nydelig film..

Takker så mye får den Reven smile Se å få dei ski du også nå så du kan bli med på å dra på i vinter. Kjøpte Public Enemy i dag... FEITE gangsta ski ass.

hoi... fin fin film da, mann, men hva var de greiene med "faan i helvete" ? ...teenage varre, mann. mye rævva jipping da, mann. faan, assa, så akkurat solidpowder, mann. faan, har dem andre gravities i finland eller?! nei, boys! get air for faan. ellers erre bare å drite i å flme, jaffal, mann.

 
Annonse
Annonse
Annonse