Summer of 69 og røldalstaxi!

Taxidama fornekter seg ikke!
I Røldal, som andre steder, er en til tider avhengig av eksterne transportkrefter.
På fredag ble i hverfall en gjeng sittende igjen down-town Røldal fordi taxidama ikke ønsket å kjøre den kvelden! Sitat:"dere kan vente til i morgen kveld!".

Er det slike tilstander andre steder i landet?

det er sånn det er i røldal, busser å taxi er faen ikke til å stole på, best å ordne egnen transport der.

Den dama har alltid vært sånn. Men nå er det kommet enda en taxi i røldal så får håpe han ikke kommer med lignende sprell i påsken.

hun er råeste dama på jord, med en sans for humor og en slik omtenksomhet som alle her inne bare kan drømme om. Ha!

Ä kann ikkje kjöra så fort heer. Det er så mykje hjort som kjäm springandes ut i vegen. Neei, datra mi ska ikkje dåkkan bry dokkan om..
Det blir 95 kr, og dåkkan må betale kontant, for ä får ikkje til den der kort greia..

har hørt nåke rykter om at taxidama har slutta og en mann har overtatt? Nåken som kan bekrefta dette?

nehh.. e får ikke til den datadriten, det blir akkurat tohundrekroner!

Ryktene er sanne, verdens artigste taxisjåfør slutter etter 8 års tjeneste. Hennes siste arbeidsdag er i morgen. Naboen hennes vil overta, men han får ikke bil før 1. mai. Det er snakk om vikar i påske og under RFC.

da var det bekreftet, vi får bare takke for alle de utrolige komiske turene vi alle eventuelt har hatt, og ønske Oppistov velkommen som ny sjåfør

syns det e svært deprimerane å lesa å hørra at røldals råeste taxikvinne skal gå ut av yrke. naboen kommer garantert iche å erstatta alle de humoristiske opplevelsane som me så har vært så heldige å få kjørt taxi me hu har fått opplevd. damå e jo råe!

Vi får sørge for en anseelig mengde pirat taxi sjåffiser, slik at det ikke blir helt texas igjen, har gått runden Hordathun til "langhuset" 2 ganger for mye!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse