Strynesommer

Åpningen av Stryn nærmer seg. Og det begynner å
kribble i mang en støvel, selv om de fleste kanskje er litt
metta om dagen. Men hva er det som trekker deg opp til
fagre Stryn? Og skal du i det hele tatt være der lenge?
Kanskje vi sees i hellinga eller på campen. Meld din
interesse i denne debatten.

ingenting som varme sommerdager med skikkelig storfjellsripping på formiddagen, engangsgrill med pølser og pils om kvelden.

stryn suger: ingenting som en skikkelig vestlandsk regnværsdag med tåke og nedbørsrekord om formiddagen, og vri åtter i hytta om kvelden...

Har aldri opplevd mer en to fine dager på stryn i strekk, alltid kommer det tåke og regn og sludd og drit. Men når sola først skinner, er det KONGE! Gleder meg... husker an gang det var så varmt at asfalten smelta nede ved kafeen...

Lange svinger på lange baksiden, svett, latterlig solbrent... Cruise på SS Norway...bade i elva og få bringebærtiss...hive store steiner i dype fossefall... pizza, pils og backammon på cafeen...

Gleder meg, og dæven som jeg gleder meg. Mister desverre åpningshelga pga av noe så trivielt som mitt eget bryllup, men kommer sterkt igjen.

har de skikkelig park på Stryn? Hvor ligger det i Norge? Går det an å ta NSB-MINIPRIS tog til stryn fra Fauske? Er det jernbane nert skisenteret?

lang derifra, buss - ja

Strynefjell er jo egentlig ikke så langt fra Otta, og Måløyekspressen eller hva det heter (og sikkert også Ottadali og Sjåksetra Busslag) kjører bort til Stryn på et par drøye timer. Det enkleste er likevel å fly til Ålesund og ta taxi inn.

Noen som blir med og leier en Cessna med ski? Jeg vet dette går an, og det burde være mulig å lande nede ved vannet nå i mai. Hva med helgen om to uker? Koster ca. 800 per mann t/r Kjeller.

skal de snølegge rullebanen på kjeller i den forbindelse da eller ?

Ski på fly fungerer slik at det er hjul man bare trekker opp over skia. man kan altså ta av på barmark (og for så vidt lande på barmark også), men drar i en liten spak slik at hjula løfter seg over skia. Voila! Man trekker de altså bare opp over skia med en spak. Såre enkelt! Rett opp over skia med en spak!

hvor er den nermeste plassen man kan komme til styn med tog?

Otta stasjon . 15 mil unna Folven Camping.

Jøss, skal si det ikke er så mange som har geografikunnskapene på sin plass. Om en er gira på ski på sommeren, så vet man hvor Stryn er. Enkelt og greitt! Og lykke til å få landa et fly der oppe, må nesten komme å se på det!

blir fett med slush, sludd og sprit ja
regner med noen skal wakeboarde elva i år og

Jeg har hørt at en særegen karakter i snowboardmiljøet så seg nødt til å trekke seg fra all lignende aktivitet etter en nær-døden opplevelse ved brua over til nygård camping.

I år storme vi høtta!

Trollstigen åpner 29. mai i år, kanskje litt sent, men helt sikkert nok snø til å legge inn noen gaps på vei mot stryn...

Altså lønner det seg å kjøre om romsdalen istedet for å ta av på otta. hva er vel 3 timer ekstra i bil?

http://www.skionline.no/bilder/brukerbilder/200404224248.jpg

drar til Trollstigen for å bygge gaps...?
Hvamed dette 200 meter før du kommer til heisen? Ca 3 sekunder omvei, og siden du tydlighvis er PR-kåt, der er det langt flere som ser deg.

Med hånden under blusen på en 19-årig stuepike på Alexandra Hotell i Loen etter en dag med slush-pumping og utsikter til vedvarende tafsing utover den lange, lyse vestlandsnatt, kan vel ikke livet bli bedre?!?! Problemet er at mens stuepikene stadig er 19 år, blir jeg eldre og eldre...

 
Annonse
Annonse
Annonse