Stryn

assa snør det der oppe nå eller??

Sitter på 15 m over havet noen dalstrøk lenger bort, her er det 7 grader og pissregn.

Skal være horevær hele helga også, så om det er snø og pudder er det ok. Regn og 4 + er ikke ok..

er du dum eller?!!!!! tror du virkelig at det er pudder i stryn nå! faen, hva har skjedd med dagens ungdom.....

..på Strynefjellet nå, og driftssjef Rolf Olav melder om skikkelig drittvær. Om det blir pudder av det er vel lite sannsynlig, men hvitt blir det i allefall.

Helga kommer til å bli sjef, med Crossover FMX opplegg og X-SPORTS SummerSpecial BigJump Jam på lørdag. Party på FOLVEN er en selvfølge som alltid.

Kom og del de gode vibbene, det er det alt sammen går ut på! Og en annen ting. SELVFØLGELIG blir det bra vær!
mvhA

i rompa di...

Selvfølgelig kan det komme pudder i juni vel! Er det -4 grader og det snør så blir det pudder..

Finnes det en naturlov som sier at det etter juni ikke kan bli pudder???! Da blir det automatisk våt snø?

I øyeblikket er det større mengder pudder i sommerskisenteret.
Hvor lenge den holder finnes det ingen garantier for, men for den som smir mens jernet er varmt - og er på hogget når skylaget letter. Ja, da vil en garantert få en vanvittig rå opplevelse!

Tror det var 3 år siden vi kjørte pudder ca 15 juni, så det er ikke umulig. Men snøen forandres fort utpå formiddagen, men fy faen det var digg så lenge det varte.

Har kjørt, vel om ikke pudder, så i hvert fall løssnø på Juvass midt i juli for noen år siden. Fy f... jeg misunner de som skal oppover til helgen, var der sist helg og det var meget bra forhold, nå må det være helt sinnsykt! God tur a kara!

det er jo fortsatt meldt pissvær...

Tar noen ansvar og koker sammen en solid heksegryte med jegerte kunne det kanskje være levelig.

på kanon forhold! Pudderbønner er avgitt. Kjerring og unger hos svigers....wackawacka.....Dette blir rått! (ikke våttsmile)

Hørt det vanker en del goodies på Alexandra?!? Noen som har vært nedi? Erre verdt turen, hell?

http://www.ultrasport.no/cgi-bin/ultrasport/imaker?id=7900

http://www.freeride.nu/content/410/

Det regner og tåka ligger tjukt...
Øl er alltid godt...

Litt vind først på dagen, men etter vært ble det sol og litt mindre vind. Fremdeles mulig å legge noen jomfruelige spor visst du går litt...

Kanonforhold. Bra vær, litt vind. Store problemer med heisene på lørdag, spesielt t-kroken. Den sto visst på fredag (!). Av den grunn ble det first tracks flere steder. Valgte dog å ikke kjøre på baksiden. Litt lite snø der så det ut til, ihvertfall nederst. Ellers var snøen kram, god og tung. Skarete på søndag helt øverst. Østover var det greit å komme seg bort til rennene, og finfine forhold. Litt løst etter snøfallet. Slusheskred. Mannfallet har jeg latt være i fred etter at jeg ble pappa. Så heller ingen andre som kjørte der. Og til og med på søndag var det mulig å finne urørte partier. Kort og godt Stryn på sitt beste !

 
Annonse
Annonse
Annonse