Strolz

Hvor får man kjøpt Conformable innerstøvler?
Sliter med vonde Scarpa T1 innerstøvler.

Jeg fikk laga mine hos Bård på Anton stabæk. Funker vilt bra!

Eg reiser fredag, men har framleis ikkje klart å bestemme meg for kva eg skal kjøpe av sko/innersko.

Di meir eg har spurt meg rundt, di fleire forskjellige svar om kva som er best har eg fått..

Fleire har dog klaga på skall og spenner på Strolz, så ser ut til å bli berre innersko på meg såfall. Ein eg snakka med i helga meinte at det beste var ein innersko Atomic laga til sine sko, med ei blanding av skum og gel, noko som gav stivheit der det trengdes, og mjukare på ein del andre punkt, men om denne er å få fatt i Lech eller deromkring er eit anna spørsmål.

Uansett takk for mange tips og gode innlegg

Tror neppe du finner noe bedre innerstøvel enn Strolz.
Gå for det.

Når det gjelder ytterskall er Strolz greit, men ikke akkurat sexy, diskret konservativ er mer passende beskrivelse. De er anonyme slik at bare kjennere skjønner at du har verdens beste støvel på beina.
Fordel med Strolz skall er vel først og fremst at de er store slik at du får plass dersom du har noe uvanlige føtter.
Har du normal føtter kan f.eks. et Atomic skall være like greit.

Dersom du tar turen til Lech blir du nok fort overbevist om at Strolz er tingen.

Jeg har en atomic sko med skum innerstøvel. Den har vel og merke ikke en blanding av skum og gel, men jeg har heller aldri hørt at de har noe slikt. Skal jeg være ærlig tviler jeg sterkt på at noe slikt noen gang har eksistert - jeg følger ganske godt med på hva de har av utstyr, og dette er ikke blant standardvarene i alle fall. Min Atomic innerstøvel er laget av conformable og bør være ganske lik disse.

Valgets kvaler bør ikke være særlig vanskelig; skuminnerstøvler er veeeeldig bra, spesielt hvis du har en uvanlig fot. Du får perfekt fit og lengre levetid enn en vanlig innerstøvel. Hvorvidt du velger Strolz innerstøvel eller conformable tror jeg ikke betyr all verden; det er samme prinsippet uansett. Jeg kan anbefale conformable, men Strolz har jo et svært godt rykte og lager (etter det jeg er blitt fortalt) også foam-innerstøvler til Lange.

Jeg har hørt det samme som deg om skall og klyper på Strolz støvlene. Fordelen med Strolz skallet er at blokkene på det holder slik at du kan få det spesialtilpasset din fot hvis den er spesiell på noen måte. Hvis du har et godt skall og en fot som ikke krever et spesielt skall ville jeg klart brukt dette (hvis ikke det er på randen til å bli kassert uansett).

Uansett hva du går for når det gjelder innerstøvel tror jeg du blir fornøyd - veldig fornøyd. Jeg vil si at det er en helt ny støvelopplevelse - perfekt kombinasjon av komfort og ytelse. Vær oppmerksom på at det kan ta noe tid til støvelen er helt perfekt for foten din.

Veit at denne skoen fins, såg den i helga på Geilo, var Frode, ein av gutta i Blomberg Sport som hadde denne, men blir vel sannsynligvis Strolz på meg.

Ble det nye støveler?

 
Annonse
Annonse
Annonse