Stöckli DP

dø å pine, 8 flis for et par av ønskeskia - er det ikke noen som kjenner noen som kan skaffe meg disse skiene for en grei penge?
mvh
PP

nooooooo! beelli!

om du bestiller på www.telemark-pyrenees.com.
Og da er momsen medregnet.

Er 201 for drøyt? Nah... Dra på!

det later til at det er billigste plassen så langt.
Lengde 201 hevdes å ikke være i produksjon til tross for at den er listet på Stöcklis hjemmeside.

Jeg har et par DPèr fra ifjor, kun kjørt 3-4 dager som jeg vurderer å selge.. 186 påmontert alpint salm. 912.. pris ca 5000.-

Tror de blir for korte. Med utpreget kugel-aero-dynamisk kropp a là kjusern og ditto vekt tror jeg de ikke passer. Har lånt/kjørt 201 3-4 dager og oppfatter den som usedvanlig fartsstabil og ønsker med følgelig samme type ski selv.
mvh
PP

Lykke til med 201 skia.. Du får en sinnsykt rå ski.. Det er det liten tvil om... Jeg bare lurer på om den 201 skia du kjørte var MYK?? Var borti noen 201 forrige året og de var myke.. Og nå hører jeg så mye rart bla at de blir like stive som mine 186 osv.. Har du noe videre peiling mvh anders

De skia jeg har hatt tilgang på tror jeg tilhørte 1. generasjon DP - farge grøn. Etter det jeg har hørt var dette også den stiveste versjonen til nå. Skiene åpnet en helt ny dimensjon for meg når det gjalt speed/crusing/stabilitet. Mitt 2 meter snowboard ble lagt på hylla etter 1. dag på skia og har enda ikke blitt tatt frem igjen, selv ikke på pudderføre. Det ser ut til at 201 er ute av produksjon og jeg prøver fortvilet å fremskaffe et eksemplar, tar hva som helst, pent brukt, forige modell etc.

mvh
PP

 
Annonse
Annonse
Annonse