Stiv drapåski

Hei. Må ha meg en stor stiv ski for de tøffe dagene. Vil ha en ski som går gjennom det meste. Stockli DP og Kneissl T@nker har vel bevist sitt, men nå ser det ut som det er noen nye på vei. Og de kunne vært bittelitt breiere

Noen som vet noe om Atomic Big Daddy og K2 Maide"n? Jeg vil vite om noen har prøvd de, eller vet noe om hvor stive de er. Jeg ser nemlig etter en stiv ski som tar meg ned der jeg vil. Hvis disse er myke pudderplanker er de ikke noe jeg ser etter. Da tar jeg pocketrocketen som jeg skal beholde til sitt bruk

www.dbskis.com

Har selv prøvd de (surreal)og de er de mest stabile skiene jeg har prøvd.. Har selv kjørt på DP støckli(201cm) en hel sesong..

styr langt unna Maide"n! den er bløt som pocket rocket.. Big daddyen kan jeg ikke si så mye om.. Før du bestemmer deg bør du ta med deg den nye Legend pro rider fra dynastar i tankeprosessen din!!!!!

Lykke til

med trollmann på!

Nokon som veit prisen på surreal skia?

880$
Checka www.dbskis.com

Har siste sesong benyttet Völkl G4 + Gotama og DB Surreal + Tabla Rasa. Samtlige er ski skapt for stor fart. Maiden er soft.

Da vet jeg allerede at K2 Maide"n er ute i kulden (eller skulle det kanskje vært varmen..).

Dealen er at jeg jobber på sportsbutikk, og skal bestille ski til innpris. Da er DB ute.

Hvordan er målene på den nye prorideren da? Og er de blitt stivere?? (Vet de er bra, men det er jo så mange som har de -må bare inrømme at jeg er litt forfengelig sånn..)

Til Lars med trollmannskia. Prøvde å få tak i dissse i fjor uten hell. Ingen som selger de på friflyt bruktmarked, og de er ute av produksjon så vidt jeg vet. De lager den i USA fortsatt, men den er mykere. Har stått på de. Grom ski!!

Takk for responsen -er det noen som kjenner noen andre alternativer?

movementskis.com

127-100-119

men jeg tror 186 er 98 og 194 er 100mm på midten

Mener bestemt at de nye Pro Riderne har akkurat samme konstruksjon som de gamle, med unntak av bredden (97 og 100 mm på 186cm og 194 cm versjonen hhv). Dette er god gammel sandwich konstruksjon og er skrudd sammen på racing-fabrikken til dynastar.

Skiene er faktisk ikke så enormt stive, men det er likevel svært krevende å kjøre på dem. Langt mer krevende enn g4, som jeg også har. At de er solide og bastante i stor fart er hevet over enhver tvil. De veier noe helt vannvittig mye (4.7 kg for 186cm). Anbefales, men krever sin mann.

Skjønner hva du mener med Pro Rideren og jåleri, og er forsåvidt enig. Det samme gjelder Atomic, Fisher etc.. nitrist, sprø du meg.. Jeg er völklsnobb......

gotamaen er stivet opp litt i år... kanskje for myk likevel?

en annen joker er Armada ARV. Jeg hadde 175 i fjor og det var en god ski, en del mykere enn völkl v-pro som var (og er) min andre ski.. Gå for 185 (for kort?), ellers så skal det være en promodell på Armadaprogrammet i år som er lengre og bredere. Men kanskje du ikke er en jibberkid og ikke orker Armadahypet..

detta er ikke lett...

de har liksom ingen ski jeg er på utkikk etter nå. Hadde de komt med en ny explosive wizard, så hadde jo det vært konge. Både Sanouk og Gotama blir litt myke. Hva angår Pro Rider er jo den så langt fra jålete man kommer. Tror den er en dønn ærlig og god ski, men superlativene mine får den ikke. Da blir det heller Stöckli DP eller Kneissl T@nker

Gutta, kom ned på jorda! Ærlig ski! My ass

Suveren dra-på-ski...

Big mountains - big skiis

trodde atomic bare dugde til portkjøring? har aldri hørt om de til freeskiing.

de "nye" AK Rocket Lab er uten tvil de feteste skia-end of discussion... Vet ikke om du får kjøpt de i år,tror det.. mener også at de hvertfall selger de på alpingaraget i Sverige...

"..uten tvil de feteste skia.." "..end of discussion.."

Du mener altså at disse skiene er de objektivt beste off-piste skiene som er å få kjøpt? Jeg regner med at du da har kjørt alle skiene på markedet, og at kvalitetsforskjellen er så stor at ikke engang personlige forskjeller i stil kan få noen til å synes at andre ski passer best til dem.

Særlig!

Du avslører en total mangel på ydmykhet iforhold til problemstillingen, og sannsynligvis er du også en ignorant.

Hei
Kjørte på monster 103 ifjor.
Skikkelig bra ski. Borrer seg gjennom det mestesmile
Kan anbefales

ydmykhet har vel aldri stått så veldig høyt i kurs på detta forumet,eller?

Har du ikke hørt om denne skia Lars?

Hmmm....

Bra at du følger med på forumet slik at du kan lære ett og annet!

 
Annonse
Annonse
Annonse