St.Anton 2010/2011

Hei

Jeg er en fyr på 24 år som stikker nedover til Alpene i slutten av november til slutten av sesongen. Regner med å jobbe litt, kjøre hardt og feste av og til.

Er det noen andre som har planer om å reise nedover i vinter?

Viktor

Hei!
Jeg skal prøve å få til en lengere alpetur til vinteren! Har fri fra høsten til mars og har tenkt å stå så mye på ski som mulig fra starten av sesongen! Hvordan har du tenkt å bo?

Driver at the moment å sjekker ut litt leiligheter, hadde tenkt meg ett sted ved St. Jacob, der de fleste seasonaires bor. Litt billigere enn downtown St.Anton. '

Blir vel en leilighet på 4-5-6 pers, større jo bedre, jo billigeresmile

Reiser du alene?

Ok! Ja, blir fort billigere med større leilighet og flere folk! Jeg har egentlig ikke planlagt noe mye enda, bortsett fra å sett på aktuelle plasser! Satser på å reise ilag med flere, men atm så har jeg ikke snakket med noen! Skal du reise alene?

Reiser alene ja, blir nok gøy uansettsmile

Hvilke plasser er det du ser på?

Okei! Jeg har sett litt på Chamonix, Val d`isere og St Anton! Skal avvente litt til høsten med å bestemme og planlegge tror jeg!

Har plass i leiligheten min hvis noen er hypp på å ta en sesong i St.Anton!

Låner tråden litt hvis det er greit.
hei, vi er en gjeng som tenker oss nedover i 12 dager, vet noen om man kan leie apartment fra en fredag til en onsdag, eller går det fra lørdag til lørdag?

-Thor

 
Annonse
Annonse
Annonse