Spelglass eller vanlig glass?

Ka e best? Speilglass eller vanlig? Kjører i all slags føre, snø, regn, sol, tåke, kveld, dag osv. Speil er jo sinnsykt tøft da...

..til alle forhold, så råder det en viss konsensus om at orange glass er et bra alternativ for norske (variable) lysforhold.
Speilglass funker bra i strålende solskinnsvær, og ser selvfølgelig bra ut -hvis det skulle bety noe, men hvis du ikke har råd til flere glass bør du kjøpe noen vanlige, orange eller rosa, og som slipper gjennom en del lys.
Bygg på med flere glass senere, etter behov!

Kjøp to sett goggles. Skal du drive og bytte glass hele tiden blir det i beste fall masse knot. I verste fall ødelegger du glass og ramme til slutt...

...kjøp gold iridium..de er best!

Jeg har Electric, der får man to linser i pakka. Jeg har en linse med speilglass og en rosa. Det er enkelt å bytte linse, men det er sikkert ikke helt topp for linsa når jeg gjør det. Man kan kjøpe ny for 200 kroner eller noe. Linsen er vel teknisk sett ikke så bra som Oakley, men jeg synes de fungerer utmerket allikevel, særlig til halve prisen. Jeg har ikke hatt problemer med dogg, og synes det er en god brille til en relativt OK pris.

på om det finnes noen nettsider som selger glass/linser?

sjekk denne siden, der ligger det også litt "goggleteori" for enklere valg av type linser..

Speilglass= blodharry

 
Annonse
Annonse
Annonse