Spade og søkestang?

Noen som har noen anbefalinger eller tips i forhold til spade og søkestang?

Anbefaler at du kjøper spade i metall. Plast spadene er ikke noe gode å grave med.

Friflyt hadde for en stund tilbake en test av spader. Spaden som vant var G3 Backcountry Shovel. Forøvrig fikk Voilè Mini tittelen som mest for pengene. Har selv bestilt G3 spaden, så er spent på hvordan den fungerer.

Kjøp G3! Meget god kvalitet og fikse løsninger.

Spade

Søkestang

Husk at du i tillegg burde ha skredsøker..

http://www.oslosportslager.no/product/2761/8063/342725/Rottefella_Sn%F8spade.html

Utrolig solid, ikke noe problem og grave ut en snøhule med den, ulempen er kanskje at skaftet er litt "langt" og ikke sammenleggbart. Går greit og få den i sekken når den er i deler. Ellers helt topp spade i tre og stål..

Har en fersk test av spader for tur og fjell.

Slik som jeg ser det da er det G3 som er mest aktuelt å kjøpe? =)

billigste plassen og kjøpe? cool

Er enig med folk her ja. G3 er det beste.

Sjekk ut: www.glexe.no
Spaden har akkurat kommet inn i butikke, så har ikke blitt lagt ut i nettbutikken ennå. Men ta kontakt og Glexe vil hjelpe degsmile

kjøpte meg Black diamond deploy 7 shovel for litt siden, og det er en utrolig god spade, litt dyr, 699,-, men graver utrolig mye og raskt. den er vist testet i skredsnø og kom best ut i test der. DNT sin spade test er jo mer for turbruk, dvs, grave sittebenker osv, men det er jo i en nødsituasjo du trenger en ordentlig spade. kjøp en med metalblad, lexan bøyer seg. Etter at noen av kompisene mine fikk teste spaden mon forrige helg, har nå to av de kjøpt den. Knall spade.

 
Annonse
Annonse
Annonse