Sosser everywhere!

Datt tilfeldigvis innom denne siden og begynte straks og lese noen av innleggene i forumet.. Og det som skremmer meg er hvor mange såkalte "pappa-gutter" det befinner seg i vårt vidstrakte land til dags dato. Er fra Oslo selv, men flyr overhodet ikke rundt i rosa pannebånd, armani-dressjakke og kjører pappas Bmw. I mitt hjem er ord som keeg låst utenfor inngangsdøra.. Et siste ord til dere keege baerumsgutter der ute: Pappa skaffer dere ikke et liVsmile

Skjønnner ikke at folk gidder å la seg provosere av slikt.....Soss eller ikke soss?Vi er alle mennesker..

Hva faen e keeg for noe???
Jeg hater ikke sosser, men jeg hater pappagutter...

Det å kle seg litt halvsossette e nå ok..

Det er jo bare de fattige jævlene som prøver å klamre seg til nærmeste tre mens de slædder ned danskebakkene på ski til under 10000 kr som ikke vet hva keg betyr...Æsj!

skaff deg et forbrukslån på 15000, så slipper du å være så bitter over å måtte drite deg ut på de råttne elan-plankene dine,, ikke vår skyld at du er fattig!

Hva betyr det?

Er selv fra Bærum, men kler meg ikke i rosa pannebånd/lue eller andre sosseklær..
Men tro meg... Det finnes endel som gjør det altså!! Føler meg litt forlatt imellom sossene.

Keeg er et uttrykk som blir mye brukt i de hardbarka pappa-gutt miljøene i bærumsområdet..Betyr vell noe som kjekk, kul og pen eller no.. Har penger mellom henda, men gidder faen ikke bruke dem på rosa hårbånd og annet gaystuff.._peaCe Out_

Synes du det er et problem at folk bruker litt mer penger enn deg...

Slapp av, de fleste med penger ser heldigvis ikke ut som barbie-gutter. Men det er jo faktisk utrolig underholdende at "gutter" selv ønsker å se ut som nydusja småjenter. Hvis dette ikke endrer seg, står vi kara fra Groruddalen i fare for å kjøre våre velvoksne slegger rett i ræva på en bærumsgutt den dagen vi er litt for brisne og forveksler hårbåndet og den rosa toppen til Alexander Christooher med jentestash. Og til barbie-gutta: Vi HAR godt med gryn oppe i Groruddalen også, det er faktisk flere feite eneboliger her enn på Fettaknollen. Men heldigvis har vi ingen barbie-homoer. Og vi bruker mes bol og denger dere hele tida fra nå av.

førbanna homsepatrulje_berums mothermucker........få han rocco til å filme dokker en dag så får dokker se dokker søl i nokker egen homse film og dokker kan se kor jæævlig stygt og faggt dokker oppføre dokker.....så disse dokker folk som ikke kjøre rundt på ski under 10.000, da e du fan mæ IDIOT!

de pappa guttene som er Sååå keege har ikke $$$ i det heile tat, de "leker" rike. får seg feite stipend av staten og så bruker di allt på rompis klær. reeale bærumsgutter som faktisk har penger kjører stilen litt på down low, så ler vi så jæveligt av de keegkara,men vi har de fiinne damen....
eneste grunnen til at det er feite ""villaer"i grorudalen er at du får tomta gratis

---ain`t no party like a Bærum Party---

hmm

Fy faen så trangsynte dere er!! Sossegutta bruker penger på armani, boss ol. Men alle skategutta bruker like mye penger på å identifisere seg selv, merkene som volcom, session ol er også kraftig overpriset - so fuck off!

Keeg betyr kjekk, bare så det er sagt. Disse sossefjolsene fikk det for seg at de skulle parodiere Are Behn og begynte å dra på diverse vokaler og konsonanter. Dermed blee zpråket zztiliiig zzom zzatan, og ari er bare den keegeste av alle gutta, og alle med rosa hårbånd ønzker en bit av stumpen hans

Oss på bygde har au hippe å kule uttrykk slik som: farang, kjæi, bukstrakkar osv.. åt døkk uppsætsoge blæmkjæksein som driv å krangla her, har e berre ein ting å si: døkk uppnår kje någgå mæ detta der da"matta, men døkk æ vel berre ein haug mæ gutlarve leill så d æ kje vært.

"det æ kje någgå fæst som ein real bygdafæst!"

hvor i dalen er du fra da? ell, ker i dal"n æ du frå?

FAEN meg det værste innlegget jeg har sett.. sosser, ikke sosser.. gi nå faen i det da.. stygginger har ikke noe å gjøre på fritiden

norsk bygdeungdom sitter på fjøset å erger seg over at familien ikke har råd til stort annet enn mat... hah å plutselig en dag tar agrisjonen overhånd...., kom igjen all fattig ungdom.., få det ut...!!!!!!!!!!!

haha

trodde ordet kom fra college-"foreningene" i usa, der keg "huset" er et hus fullt av pappagutter. altså keeg = pappagutt.

noen som legger merke til a de meste av norsk skielite innen frestyle faktisk kommer fra gård og bygd i det norske land. mens sossene bare fiser rundt å sender ut kule vibber.

 
Annonse
Annonse
Annonse