Sonnenkopf

Noen som har vært der? Tips til noen bra runs?

Reiser dit i mars, burde vel være noenlunde gode skiforhold?

ingen som har vært der?

Var der i fjor..knall!kjør utenfor løypenecool
Det er ikke langt og heller ikke vanskelig og komme seg til st.anton..foten av valuga er et must..skaff deg et kart over det hele og spør folk som jobber der..de er veldig hjelpsomme..spesiellt de som jobber i d forskjellige butikkene i st.anton..

Gled deg!!!!

Var der også i fjor, og det var helt utrolig bra. Litt skeptisk når vi ankom bunnen av anlegget, men etter noen minutter med gondol opp lia så åpenbarte det seg et kjempebra anlegg!Fine muligheter til offpist!Vi kjørte mest på venstresiden av toppheisen.For de som er i StAnton anbefales det på det høyeste å ta en dagstur til Sonnenkopf!

Baksiden er fantastisk! bare gå de siste 15-20 metrene over toppen fra avstigning på toppheisen og en stor bowl åpenbarer seg, denne bowlen ender i ett litt kinkig og skredutsatt renneparti, der renna lengst til venstre er den snilleste. Rennene ender opp i en dal der det blir noe staking/transport ned dalen og til veien mellom st.anton og sonnenkopf. Hold høyre hele veien gjennom dalen. Når du kommer til veien må du praie en drosje eller haike tilbake til sonnenkopf eller st.anton.

Som de andre sier er det kjempbra terreng der. Og baksiden som Gullik nevner er en supertur, men vær obs på den "avsluttende" renna ja. Og det går buss regelmessig begge veier (enten til Stuben eller Sonnenkopf), så må ikke ta taxi.

virker som det er endel bra turer mellom sonnenkopf og st anton, som feks valuga. Noen andre tips til bra toppturer?

Ligger skianlegget i Sonnenkopf på sør eller nordsiden av dalen?

Vi brukte disse to bøkene når vi var nedover i vinter som var http://www.outdoor-adventures.at/engl.buch.html

Vi gikk bl.a opp på Kaltenberg, som jeg skrev litt om på ttips: http://www.telemarktalk.com/phpBB/viewtopic.php?t=43272

Fantastisk terreng. Vi kom oss aldri helt bort til sonnenkopf, men vi vurderte det sterkt. Langen var bare for bra smile

 
Annonse
Annonse
Annonse