Sola skinner på oss gutta fra Bærum

Ja kegasser og kompiser nå er det snart duket for ny sesong i Hemsedal. Regner med å se alle sammen på veien opp dit neste helg. Blir digg ass. Pappa lånte meg visa kortet her forrige dagen så nå er stashstallen komplett for min del. Gleder meg til å drikke billig drikke på Hemsen med skikkelig venner igjen....

.

Kan ikke dere mongoer som gidder å svare på innleggene til disse lavpanna idiotene drite i det? Jeg er satans lei av disse innleggene og, de fortsetter jo så lenge som dere gidder å svare!

Du er ikke en ekte "kegster" eller hva faen det er det dere kaller dere, når du sier at du skal drikke billig? Jævla poser!

Ting som er billig er jo lavbudsjett ifølge dere vestkant og blærums gutta... Du kan umulig være en fullblods soss når du sier at du skal drikke billig! dere driver å skryter av at dere har $$$$ i lomma så vis at du har dem!

Jeg tar meldingen. Trodde det skulle bli litt gøy, men jeg forstår at det har vært alt for mye av dette tullet. Et merkelig fenomen egentlig når jeg tenker meg om.
Sorry!

så lenge man faktisk har penger så hey...for all del bruk de!!!

Ok, for meg er alt billig. Jeg betaler selvfølgelig full pris for pils og alt det der. Jeg drikker ikke "billig" pils. Dere er helt fucka i hodene deres. Kom til Bærum og lær dere norsk før dere kritiserer oss. For dere er den halvliteren der opp sikkert drit dyr men jeg bryr meg dritten i om den koster 65 spenn. Alt under 300 for en halvliter er billig.

Jævla tullinger

Mvh Richard Diffentaler
Blåberveien 13, 3033

Å se bærumsgutta med årets siste innen "mote-ski". Helt fett egentlig, de skal jo stort sett bare bære de på skuldra som en del av bærums-uniformen sin (bula-lua som er så høyt på hodet at den akkurat sitter på, siste skrik innen solbriller og den obligatoriske fleece-vesten).
Sånn sett kunne Hemsedal Café hatt skisesong hele året, er jo sjelden å se noen av bærumsfolket i bakken...

Ikke drit deg ut arnet... Nå snakker du deg bort...

Helt riktig. Tror mange av disse taperne her inne mangler perspektiv. Et forhold av to faktorer, hvorav en er variabel, er ikke nødvendigvis konstant. Har du kapitral som oss blir det meste billig. Du har forresten helt rett, denne sesongen blir det enda mer ølkrig og orange krig på cafeen. Kortet ligger i baren, man går foran køen, en drøss med deilige vestkant damer, og relativt få lavbudsjett folk. Selvfølgelig digg kjøring med det beste og nyeste utstyret. Blir seriøst overrasket at noen her inne på forumet er så dårlig stilt at de like så godt kjøper en no-name ryggskinne. Virkelig tragisk.

Jeg synes disse trådene er et sært fenomen. Tipper du ikke finner noe lignende noen annen plass i verden. Som sikkert mange andre tror jeg denne $$$$ og diverse andre nick skuler personer som ikke har noe med det de skriver å gjøre, men som synes de setter fingen på et eller annet eller synes det er en form for humor.
Samme hva det er er det snodig. Av og til er det som jeg håper disse figurene faktisk finnes i virkeligheten. Det hadde blitt et festlig freak show i lydtette glassbur. Men, jeg tror som sagt ikke at de finnes.

synes det er ganske morsomt må jeg innrømme, at folk i det hele tatt gidder å ta det skvipet alvorlig! har ikke tall på hvor mange av vennene mine fra bærum som overhode ikke er "sånn" men som elsker å provosere alle de som er så jævlig dømmende. Du trenger ikke være en idiot bare fordi du har bule-lue!! snobberi går begge veier! pappa betaler...hehe..jeg ler meg skakk ihjælsmile strålende, kom og kjøp meg en pils!

Arnet er en jævla show off kjerring poser! Kunne godt tenkt meg å se han på ski! Og hvorfor driver egentlig de andre blærum folka og forsvarer Arnet! Han er jo en skam for deres rase... Hvis ikke et symbol? "Han bare tuller altså, seriøst... Jeg ler meg skakk av det der altså. Pappa betaler liksom.hehe" Idioter!! Kos dere med den billige pilsen!

faen , e så lei av det hær no ass, dokker snakke jo bare shit, har itj en finger med i bizznizz åh gjør dokker, itj at æ har det heller men.....

Så lei av soss folk åh sånt no, itj at æ har nå i mot kapitalisme åh sånt , men læll....

Folk nedi Sosslo ass, leike dokker svænska?= dær dokker går me derre stygge painnebåndan dokkers, åh snusen rennaines nedover tennern, lol...

Sikker på at HELE Norge kjæm t åh kom nedover åh bank shitn ut av dokker snart!
Pappa gutta, flire mæ ihjæl æ, har faen mæ ingen ting på friflyt sine nættsidea åh gjør dokker, Norge e et fritt land, men læll ass, skjønn itj at æ sitt åh skriv shit t dokker, at æ tar mæ tia, træng itj d æ, har aillt æ træng i livet untatt en haug me pænga, æ e 15 år åh e happy med det, folk respektere mæ for dein æ e, åh æ træng faen mæ itj åh gå i la coste shitn dokker æ, tanken gjør mæ kvalm til åh me, åh e dokker gammel dokker? i 20 års aldern! Greit nok at dokker si at dokker har pæng, men dokker har jo itj det heller, kjenne mang rike folk, åh dæm går itj åh skryt av pænga, patetisk.......

Åh d som e alvorlig e at det bli bare fler åh fler som går i dærre home klærn dær, ellers går my folk i snow klær for tia, hate mainstream ass, uhg, (folk som går i snow klær åh e snow folk e kult) men personlig finnes d bare en butikk ass= digge Hennes & muritz , aRTIER dær, men men..

Enjoy da sossa, møtes i bakken, da hjælp itj d koss klær du står dær i, siden da har du allerde møtt væggen, du har jo møtt mæ= tha biggest P.I.M.P riding switch on skis*smask* bitches and gentlemen....

Ps. trur 1242 bli SYK......

Jeg skjønte vel egentlig ikke mer enn halvparten av det du skrev, pleier å bruke norsk jeg, skjønner du. Fikk likevel et inntrykk av at du er en liten gangsta rappah, stemmer det? Litt "gæærn"! Greit nok for meg at du er det. Derimot øker det ikke akkurat seriøsiteten i innlegget ditt når du kommer med dette veldig siviliserte utsagnet om at dere landsens folk skal komme å banke oss pappa gutter. Jeg går nok ikke så mye med lacoste, men tipper du ser veldig farlig ut i disse "hood" klærne du snakker om, bra for deg, kjempe bra. Men det som forundrer meg er at du vet så veldig mye spesifikt om oss "rike" her på forumet, det at vi bare bløffer osv. Kom gjerne med utsagn, men det er kun når argumentene også har styrke at et lite snev av troverdighet dukker opp. Men dette kan du jobbe med, vet du! Personlig velger jeg hovedsaklig å karakterisere på et mer generelt grunnlag, samt trekke slutninger ut fra direkte utsagn, ikke antydninger. Uansett meg ser du ikke i bakken, kjører nok mest utenfor. Dessuten mest i utlandet.

Hadde planer om aa la vaere aa svare paa disse innleggene, men...
Naar du skriver slik at folk egentlig skal faa inntrykket av at du er en offpiste hund, og at du bruker penger paa aa dra utenlands for aa staa paa ski. Hvorfor skal du i tillegg stoette opp under den hemsedal greia. De reale folka som vet aa verdsette en bra dag i heisen er ikke den typen som skriker hoeyest paa afterskien etterpaa med pappas gullkantede kort i haanda. Skal jeg vaere aerlig saa hadde jeg vaert flau ovenfor mine foreldre hvis jeg brukte penger saann. Og det handler ikke om hvor mye mer "dere" faar, men om at naar du bruker penger som du ikke har gjort en dritt for, saa boer du vise litt respekt. Men dette har kanskje noe med hvilke verdier du faar med deg paa veien.
Nytter ikke kjoepe seg respekt, de raaeste skikjoererne jeg kjenner, kan staa paa ski ikke vifte med penger. Og (med all respekt for de respektable skiforhandlere rundt omkring) hvem er saa dumme at de kjoeper ski til veil.

Bra dere skaper underholdning da

genererte jeg mer cash enn helle forrige uke på en dag...

Er litt forundret over at folk egentlig gidder å bry seg! De som virkelig er rike og har MYE penger gidder ikke bry seg om det... Skriker ALDRI høyest på afterskien, og holder en lav profil. Mens de der i mot som er nedsyltet i gjeld og må låne seg rike for å "holde tritt" med naboen om å ha finest bil i garagen og nyest og best utstyr i bakken.... De er bare wannabees!

 
Annonse
Annonse
Annonse